Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

κατω



Σύνδρομο Ανήσυχων Κάτω Άκρων - Μήπως το έχετε κι εσείς;

Το σύνδρομο ανήσυχων κάτω άκρων ταλαιπωρεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού (5-10%) και, ενώ δεν είναι επώδυνο, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ψυχολογικά και σωματικά.



Στο στόχαστρο ληστών το θέατρο "κάτω από τη γέφυρα"

Στόχος διαρρηκτών έγινε, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το Θέατρο κάτω από τη Γέφυρα του Νίκου Δαφνή.

Γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, άγνωστοι με κλεμμένο ΙΧ έκαναν όπισθεν και γκρέμισαν τη σιδερένια κεντρική πόρτα του θεάτρου, παρασέρνοντας μαζί και κομμάτια του τοίχου.



«Στο Σφυρί» και κάτω από την εμπορική αξία τα ακίνητα

Σε χαμηλές τιμές, πιο κάτω ακόμα και από την τρέχουσα αγοραία αξία, θα εκποιούνται στο εξής τα ακίνητα οφειλετών του δημοσίου, εφόσον γίνουν δύο πλειστηριασμοί και δεν βρεθεί αγοραστής. Αυτό προβλέπει εγκύκλιος η οποία ενημερώνει τις εφορίες της χώρας, για τις αλλαγές στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που συμφώνησε η κυβέρνηση και ψήφισε τον Ιανουάριο η Βουλή. 



Για τα μάτια μιας γυναίκας έφερε τον κόσμο άνω-κάτω!

Κινδύνευσε ακόμη και η ζωή ενός 19χρονου που καυγάδισε για τα μάτια μιας κοπέλας με έναν άλλο νεαρό, ενώ διασκέδαζαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Άργος, καθώς τραυματίστηκε κατά λάθος από μόνος του και είχε ακατάσχετη αιμορραγία!



Βραζιλία: «Πράσινο φως» για τη μείωση των δημοσίων δαπανών από την Κάτω Βουλή

Η Κάτω Βουλή της Βραζιλίας ενέκρινε πρόταση για τη μείωση των δημοσίων δαπανών, κατά την πρώτη συζήτηση.

Η εξέλιξη αυτή, θεωρείται νίκη για τον πρόεδρο Μικέλ Τεμέρ, που προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγορών, προκειμένου η οικονομία της χώρας να ξεπεράσει τη σοβαρή οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει.



Βραζιλία: Η Κάτω Βουλή του Κογκρέσου απέπεμψε τον πρώην πρόεδρο του σώματος

Η Κάτω Βουλή του Κογκρέσου στη Βραζιλία ψήφισε την αποπομπή από τα καθήκοντά του, του πρώην προέδρου του σώματος, Εντουάρντο Κούνχα, ενώ του επιβλήθηκε απαγόρευση άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων του, για οκτώ χρόνια, μετά την απόκρυψη τραπεζικών λογαριασμών που είχε στην Ελβετία.