Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κατερινα στεφανιδη



Συγκίνηση: Στεφανίδη και Κυριακοπούλου ταυτόχρονα στο βάθρο για την απονομή μετταλίων (φωτο+βίντεο)

Η στιγμή της απονομής μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, με δύο Ελληνίδες στο βάθρο, θα μείνει στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού!



Κατερίνα Στεφανίδη: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε να διατηρήσει στο Βερολίνο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο επί κοντώ, φθάνοντας σε μια μεγάλη επιτυχία.

Οι σημαντικότερες διακρίσεις της Στεφανίδη από το 2005 έως το 2018 :

2018 1η 4.85μ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ, Βερολίνο

2018 3η 4.80μ Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, Μπέρμιγχαμ

2017 1η 4.91μ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Λονδίνο



Η Στεφανίδη πέρασε τα 4,80 μέτρα - Κορυφαία στην Ευρώπη! (βίντεο)

Η Κατερίνα Στεφανίδη, Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του αγωνίσματος, ήταν νικήτρια στο 6ο Protergia Athens Street Pole Vault, περνώντας τα 4,80 μέτρα.

Μάλιστα, η επίδοση αυτή αποτελεί την καλύτερη που έχει σημειώσει φέτος στον ανοιχτό στίβο και ταυτόχρονα την κάνει την κορυφαία επικοντίστρια της Ευρώπης για τη σεζόν.



Πρώτη στο γκαλά της Φιλοθέης η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου πραγματοποιήθηκε το Filothei Women Gala από τον ΑΟ Φιλοθέης.



Τρίτη στον κόσμο η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου

Με το χάλκινο μετάλλιο, όπως και το 2016 στο Πόρτλαντ, στις αποσκευές της θα αποχωρήσει από το Μπέρμιγχαμ και το 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου η Κατερίνα Στεφανίδη.



Κατερίνα Στεφανίδη: 18 σερί νίκες στο μίτινγκ της Γαλλίας!

Τη 18η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Κατερίνα Στεφανίδη στο διεθνές μίτινγκ του Λιεβέν της Γαλλίας. Πέρασε τα 4.83, επίδοση που αποτελεί την καλύτερή της για το 2018.