Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

καταζητούμενος



Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛΑΣ καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα!

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα και τελικώς έπεσε στα χέρια των ελληνικών διωκτικών αρχών στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση.



Προμαχώνας:Σύλληψη Καταζητούμενου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Καταζητούμενος στην Πολωνία, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και σε ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, συνελήφθη στον Προμαχώνα Σερρών.



Χειροπέδες σε 37χρονο καταζητούμενο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης στη Σπάρτη

Σε υπόθεση κατοχής και διακίνησης λαθραίων αλκοολούχων ποτών κατηγορείται ότι εμπλέκεται 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.



Συνελήφθη ο καταζητούμενος για το φόνο 8 μελών της οικογένειάς του

Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε έναν 24χρονο νεαρό ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε 8 μέλη της οικογένειάς του, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το abcnews.go.com.



Συνελήφθη ο "Εσκομπάρ" του Κολωνακίου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο εδώ και δύο χρόνια καταζητούμενος «εγκέφαλος» του κυκλώματος κοκαΐνης που προμήθευε καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αστέρες της σόουμπιζ μέσω του SushiBar “Li-LiShu”, που διατηρούσε στο Κολωνάκι.



Καταζητούμενος Πακιστανός συνελήφθη στη Ναυπακτία

Σκέτο... «μπουμπούκι» αποδείχθηκε ένας νεαρός Πακιστανός που ακινητοποιήθηκε για τυχαίο έλεγχο στο Ξηροπήγαδο Ναυπακτίας, από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν φυγόποινος και αναζητούνταν βάσει εντάλματος σύλληψης.