Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

κατάσταση έκτακτης ανάγκης



Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η κοινότητα Καρίτσης Δολόπων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας η κοινότητα Καρίτση Δολόπων της Δημοτικής Ενότητας Νεβρόπολης Αγράφων, του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την αντιμε



Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από σήμερα το Άγιον Όρος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η χερσόνησος του ‘Αθω με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο επικεφαλής του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Μπάμπης Στεργιάδης, η απόφαση ισχύει από σήμερα και για έξι μήνες.



Η Αίγυπτος παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 3 ακόμη μήνες

Την κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο για τρεις ακόμη μήνες παρέτεινε ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, έχοντας λάβει την έγκριση και από το Κοινοβούλιο της χώρας.



Σαντορίνη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για… 8η φορά ο Πύργος Καλλίστης! Δείτε ΦΩΤΟ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για όγδοη φορά, κήρυξε με απόφασή του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, την τοπική κοινότητα Πύργου Καλλίστης Θήρας, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το λιμάνι του Αθηνιού.

 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αττική

Η Ανατολική και Δυτική Αττική κυρήχθηκε πριν από λίγο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τη Περιφεριάρχη Ρένα Δούρου.

Σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας αναμένεται να φθάσει στην Αθήνα κσι σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει δηλώσεις αφού ενημερωθεί επίσημα.