Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Κατάρα



Γέροντας Παΐσιος: Η κατάρα των γονέων πιάνει!

Να ξέρετε, η κατάρα των γονέων πιάνει πολύ, ακόμη και η αγανάκτησή τους. Και να μην το καταρασθή ο γονιός το παιδί, αλλά μόνο να αγανακτήση μαζί του, το παιδί δεν βλέπει άσπρη μέρα, η ζωή του είναι όλο βάσανα. Ταλαιπωρείται πολύ σ' αυτήν την ζωή.



Η κατάρα των reality! Όταν τα φώτα έσβησαν, η ζωή τους πήρε τον κατήφορο!

Ας κάνουμε μια μικρή τηλεοπτική περιοδεία... σε πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που υπερεκτέθηκαν στο γυαλί, ξεπουλώντας και την ίδια τους την ψυχή, μας απασχόλησαν τα μάλα και μετά σαν στυμμένες λεμονόκουπες «πετάχτηκαν» στον κάλαθο των αχρήστων....με λίγες εξαιρέσεις.



Χριστίνα Ωνάση: Η ζωή σαν παραμύθι, οι τέσσερις γάμοι και η...κατάρα

Η κόρη του θρυλικού εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση γεννήθηκε σαν σήμερα, μια κρύα μέρα στις 11 Δεκεμβρίου 1950 στη Νέα Υόρκη. Ήταν το δεύτερο παιδί του Αρίστου και της Τίνας Λιβανού, το πρώτο παιδί ήταν ο Αλέξανδρος, ο μοναχογιός του κροίσου που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.



Μύθος τελικά η κατάρα των Κένεντι;

Ένα νέο βιβλίο έρχεται να αμφισβητήσει αυτή την εκδοχή λέγοντας ότι δεν υπήρχε καμία κατάρα και ότι όλα τα δεινά που έπληξαν την οικογένεια έχουν μία κοινή αφετηρία. Τις πράξεις και τις φιλοδοξίες του πατριάρχη της οικογένειας Τζο Κένεντι.



Εσείς γνωρίζετε ποια κατάρα συνοδεύει το τζαμί στο Μοναστηράκι;

Όπως βγαίνετε από τον σταθμό του μετρό, στον πεζόδρομο του Μοναστηρακίου, δεξιά δεσπόζει το μουσουλμανικό τζαμί…Το έχτισε το 1759 ο Τζισταράκης, που ήταν βοεβόδας, δηλαδή, διοικητής της Αθήνας.



Η "Κατάρα" των οδηγών της F1: Γιατί όλοι τους έχουν άδοξο τέλος;

Υπάρχει άραγε κάποια "κατάρα" που συνοδεύει τους κορυφαίους οδηγούς της F1 ή απλά επειδή είναι επικίνδυνο σπορ τυχαίνουν όλα αυτά που τους τυχαίνουν;

Υπάρχουν πολλοί θάνατοι αλλά και τραυματισμοί στην άσφαλτο αλλά μερικά γεγονότα πραγματικά συγκλόνισαν τον πλανήτη αφού τα έπαθαν οι κορυφαίοι στο είδος τους.