Καρπούζι: Σε ποια θερμοκρασία διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά του
15
Ιουλίου
2020
- 21:22
Τελευταία τροποποίηση στις 15 Ιουλίου, 2020 - 21:22
Είναι το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού και το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
Παράλληλα, ωφελεί πολλαπλώς την υγεία. Το καρπούζι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες Α και C. Περιέχει επίσης λυκοπένιο και βήτα καροτένιο, δύο ουσίες που βοηθούν στην πρόληψη και θεραπεία της καρδιακής νόσου και του καρκίνου.