Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Καρκινοπαθής



Κρήτη: Απαγχονίστηκε 72χρονος άνδρας

Συγκλονίζει η αυτοκτονία 72χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος όπως αναφέρουν οι συγγενείς εδώ και αρκετούς μήνες δεν μπορούσε να ξεκινήσει χημειοθεραπείες.



Απέλυσαν οικιακή βοηθό όταν έμαθαν ότι έχει καρκίνο!

Μια Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός στο Χονγκ Κονγκ, την οποία απέλυσαν οι εργοδότες της αφού διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο, στερώντας της κατ’ αυτόν τον τρόπο την πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη, εξασφάλισε αποζημίωση ενός ποσού που αντιστοιχεί σε 3.300 ευρώ, σε φιλικό διακανονισμό που έκανε ενώπιον δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ.



17χρονος καρκινοπαθής έλαβε το μοναχικό σχήμα στο νοσοκομείο

Ένας  17 χρονος νεαρός από την Γεωργία,στον οποίον είχε διαγνωστεί καρκίνος έλαβε το μοναχικό σχήμα.Το βαπτιστικό του όνομα ήταν Νουζγκαρ και κατά την κουρά έλαβε το όνομα Αντρέας.Η κουρά του έλαβε μέρος στο νοσοκομείο,ενώ κατα την διάρκεια αυτών των τεσσάρων μηνών ως μοναχός ομολόγησε με όλη την αγάπη και την δύναμή του,την πίστη του στον Χριστό.



Βουτιά στο κενό από το Νοσοκομείο Λάρισας για 72χρονο καρκινοπαθή

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει το Σάββατο το πρωί 72χρονος Λαρισαίος, γνωστός επιχειρηματίας, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.



Κρήτη: Πέθανε κατάκοιτος καρκινοπαθής. Ζούσε από το 2010 χωρίς ρεύμα και νερό

Έφυγε από τη ζωή  66χρονος καρκινοπαθής από τη Γαλιά Μεσσαράς στην Κρήτη, ο οποίος ζούσε χωρίς παροχή ρεύματος και νερού.

Στο σπίτι όπου ζούσε ο 66χρονος το ρεύμα είχε κοπεί από το 2010 λόγω οφειλών προς της ΔΕΗ που άγγιζαν τα 1200 ευρώ.



Ολα τα άλλα περισσεύουν: Καρκινοπαθής τελικού σταδίου κατέκτησε το Έβερεστ (Βίντεο)

Ένας 47χρονος Βρετανός καρκινοπαθής τελικού σταδίου, στον οποίον οι γιατροί έχουν δώσει λίγους μήνες ζωής, «κατέκτησε» την κορυφή του ψηλότερου βουνού της Γης, του Έβερεστ.

Πιθανότατα είναι ο πρώτος άνθρωπος που, σε αυτό το στάδιο της ασθένειας, κατάφερε κάτι τέτοιο.