Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Καναδά



Το μυστικό ταξίδι της Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά - Γιατί ταξίδεψε στην οικονομική θέση;

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα βασιλικά της καθήκοντα για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με την καλύτερη φίλη της Jessica Mulroney στο Τορόντο.

Το μυστικό ταξίδι έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, η Μέγκαν Μαρκλ πέταξε στην οικονομική θέση για μια τριήμερη απόδραση, σύμφωνα με το ABC News.



Δολοφονία Έλληνα επιχειρηματία στον Καναδά - Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

Πρόκειται για τον 37χρονο επιχειρηματία Μάθιου Στάικος ο οποίος  έχασε τη ζωή του ακαριαία, αφού έφερε τραύμα στο κεφάλι.



Φωτεινή Αγραφιώτη: Μια Ελληνίδα στους πιο σημαντικούς επιστήμονες του Καναδά

Ήταν μόλις 25 χρονών, όταν ως διδακτορική φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, επινόησε την τεχνολογία πιστοποίησης καρδιακού παλμού «HeartID», μια μέθοδο ταυτοποίησης ενός ανθρώπου από το χτύπο της καρδιάς του.



Κόλαση φωτιάς στον Καναδά: Τουλάχιστον 40.000 άνθρωποι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους

Σε κατάσταση ύψιστης ανάγκης ο Καναδάς. Στρατιωτικά αεροσκάφη επιστρατεύουν οι αρχές για να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει, ενώ συνδράμει και πυροσβεστικό σώμα (τουλάχιστον 50 πυροσβέστες) από την Αυστραλία. Τουλάχιστον 40.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, ενώ απειλούνται δεκάδες χιλιάδες ζώα εκτροφής.



Οι προσδοκίες του Καναδά με τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ

Η κυβέρνηση του Καναδά αισιοδοξεί ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα διαπιστώσει ότι η στενή συνεργασία της Ουάσινγκτον με την Οτάβα είναι επωφελής για τις οικονομίες και των δύο χωρών.



Αεροπλάνο παραλίγο να συγκρουστεί με drone στον Καναδά

Ενα καναδικό αεροπλάνο με 54 επιβάτες χρειάστηκε να αλλάξει πορεία για να αποφύγει ένα μη επανδρωμένο εναέριο αντικείμενο κοντά στο Τορόντο. 

Από τον ελιγμό τραυματίστηκαν ελαφρά δύο μέλη του πληρώματος της καμπίνας. Το περιστατικό συνέβη νωρίς χθες, Δευτέρα και επρόκειτο για το πιο σοβαρό επεισόδιο που συνέβη στον Καναδά.