Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

15 °C

Σήμερα, 25. Μαρτίου 2019

καμμενοςΤα επίμαχα μηνύματα του Καμμένου για τον Κοτζιά: "Τώρα θα απολογηθείς, θα σε τελειώσω"

Στις (15/07/2018) και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, ο Νίκος Κοτζιάς έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ.Kαμμένος εναντίον Κουίκ:«Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε αυτά

xΟ πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισημαίνει ότι ο κ. Κουίκ ορκίστηκε πριν από την επιστολή με την απόφαση του Νίκου Βούτση για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του. «Ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ως οφείλει στο κόμμα που εξελέγη», αναφέρει ακόμη ο κ. Καμμένος. «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε», καταλήγει.

 Η πρώτη αντίδραση του Καμμένου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις

«Αύριο η τελευταία πράξη του πρωτοφανούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος για τη Δημοκρατία μας, με Εθνική προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων». Αυτό αναφέρει σε tweet του ο Πάνος Καμμένος.

Είναι η πρώτη του αντίδραση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις…Καμμένος για ένταξη Σκοπίων στο ΝΑΤΟ: "Υπογράφετε τη δημιουργία βάσης στα Σκόπια με τα πυρηνικά του Ιντσιρλίκ"

Σήμερα, η ψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ξεκάθαροι.Καμμένος: "Πυρά" για την ένταξη Σκοπίων στο NATO

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ "απασφάλισε" μιλώντας για αντισυνταγματικότητα, εκχώρηση κυριαρχίας ενώ άφησε "αιχμές" στη Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα ο Καμμένος δήλωσε ότι :Καμμένος: "Ο Τσίπρας δεν φέρθηκε έντιμα και πρότεινε σε βουλευτές καρέκλες έναντι ψήφου"

«Εμείς σταματήσαμε τα χτυπήματα κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας, τόνισε ο Πάνος Καμμένος – «Ο πρωθυπουργός δεν φέρθηκε με εντιμότητα, προτείνοντας σε βουλευτές των ΑΝΕΛ, καρέκλες έναντι της ψήφου»