Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Καμίλα



Η πιο πρόσφατη επιλογή της λέσχης βιβλίου της βασίλισσας Καμίλα παρουσιάζει τον βασιλιά Κάρολο ως όμηρο

Η βασίλισσα Καμίλα του Ηνωμένου Βασιλείου επέλεξε ένα μυθιστόρημα για τη λέσχη βιβλίου της, η πλοκή του οποίου περιστρέφεται γύρω από την απαγωγή του συζύγου της, βασιλιά Καρόλου και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας.



"Έσυρε" τον χορό ο Κάρολος σε παραδοσιακό γλέντι στις Αρχάνες Ηρακλείου

Με επίσκεψη στο παραδοσιακό χωριό Αρχάνες Ηρακλείου, ολοκληρώθηκε  η τριήμερη επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, και της συζύγου του, δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα στην Ελλάδα.

 

 



Καμίλα και Λυδία Κονιόρδου διάβασαν Χάρι Πότερ στα παιδιά

Η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα επισκέφτηκε τη Μονή Καισαριανής, όπου μαζί με την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου διάβασαν απόσπασμα από τον Χάρι Πότερ σε μαθητές.



Το σημερινό πρόγραμμα του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα

Στην Ελλάδα για τριήμερη επίσημη επίσκεψη βρίσκονται από χθες Τετάρτη ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.



Στην Ελλάδα σήμερα ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης

Η Ελλάδα υποδέχεται σήμερα τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και τη σύζυγό του δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, στο πλαίσιο τριήμερης επίσημης επίσκεψης, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.



«Αυτοψία» από Κάρολο και Καμίλα στο Προεδρικό Μέγαρo

Τεράστιο πονοκέφαλο στις αστυνοµικές Αρχές έχει προκαλέσει η επικείµενη επίσκεψη του πρίγκιπα Κάρολου της Αγγλίας και της συζύγου του, Καµίλα Πάρκερ Μπόουλς, στην Αθήνα και στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 8 έως τις 11 Μαΐου.