Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

καμερα



Χανιά: Θερμική κάμερα πυρανίχνευσης εγκαταστάθηκε στο δάσος του Αγίου Ματθαίου

«Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα, το οποίο όλο το 24ωρο ανιχνεύει την αλλαγή θερμοκρασίας στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, αποστέλλοντας άμεσα μήνυμα ειδοποίησης (sms) καταρχάς, στο προσωπικό του δημοτικού πυροσβεστικού σταθμού του Αγίου Ματθαίου, το οποίο εκπαιδεύτηκε πρόσφατα στη λειτουργία του συστήματος», αναφέρει ανακοίνωση του δήμου.



Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν κάμερα ξένου συνεργείου που έκανε ρεπορτάζ για το προσφυγικό

Τηλεοπτικό συνεργείο της κρατικής τηλεόρασης της Ουγγαρίας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να πραγματοποιήσει ρεπορτάζ για τις συνέπειες του προσφυγικού ζητήματος στην πόλη.



Θεσσαλονίκη: Συνταξιούχος νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα με κρυφή κάμερα

Ιδιοκτήτης ακινήτου καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή, επειδή νοίκιασε σε φοιτήτρια διαμέρισμα, μέσα στο οποίο αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε κρυφή κάμερα.



Μητέρα βρήκε κρυμμένη κάμερα σε αρκουδάκι που κέρδισε σε λούνα παρκ

Σοκ έπαθε μια μητέρα όταν βρήκε ότι μια κρυφή κάμερα βρισκόταν ενσωματωμένη μέσα στο λούτρινο αρκουδάκι που κέρδισε ένα παιδί σε λούνα παρκ της Κομητείας Γουίλσον στο Τενεσί.

Στη συνέχεια η ίδια ενημέρωσε σχετικά το αστυνομικό τμήμα.



Για δευτερόλεπτα έχασε η κάμερα τους δολοφόνους της Φούλας Παπανδρέου

Στις εργαστηριακές αναλύσεις από τα δείγματα DNA τα οποία έχουν σταλεί για ανάλυση στην Αθήνα, αλλά και στη θεά τύχη, εναποθέτουν στην παρούσα φάση τις ελπίδες τους οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πάτρας, για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 88χρονης Φούλας Παπανδρέου μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.



Oι πρώτες δολοφονίες μπροστά στην κάμερα

Ήταν οι πρώτες δολοφονίες ενώπιον της κινηματογραφικής κάμερας. Ένα ντοκουμέντο που γυρίστηκε σε φιλμ σχεδόν κατά τύχη, καθώς ο γάλλος καμεραμάν έτυχε να βρισκόταν μπροστά στη σκηνή.