Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 -

καλη



Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους από το BriefingNews!

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο, από άκρη σε άκρη, υγεία, αγάπη , ειρήνη , δικαιοσύνη, με σεβασμό στην επιστήμη και πίστη στον Θεό.

 



Σκορδά: Η λευκή ανθοδέσμη που έλαβε για καλή ανάρρωση

Η Φαίη Σκορδά τις τελευταίες τρεις ημέρες απουσίαζε από το Πρω1νό, λόγω μιας αδιαθεσίας που την ταλαιπωρούσε. Την Παρασκευή, στο Πρω1νό, ο Θέμης Γεωργαντάς ανακοίνωσε πως τη Δευτέρα θα επιστρέψει στην εκπομπή, καθώς είναι καλύτερα.



Η ρύπανση του αέρα μειώνει την καλή χοληστερίνη

Η ρύπανση της ατμόσφαιρας, που οφείλεται κυρίως στην αυξημένη κίνηση των οχημάτων, συνδέεται με μειωμένα επίπεδα της «καλής» χοληστερίνης (HDL), κάτι που αυξάνει τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Είναι η πρώτη μεγάλη μελέτη που κάνει αυτή τη συσχέτιση.



Η καλή φυσική κατάσταση στα 40 προστατεύει από το εγκεφαλικό στα 60

Η καλή φυσική κατάσταση στη μέση ηλικία μπορεί να δρα προστατευτικά έναντι των εγκεφαλικών επεισοδίων στην τρίτη ηλικία, αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες.

Στη σχετική μελέτη συμμετείχαν 19.815 εθελοντές, οι οποίοι σε ηλικία 45-50 ετών καθώς και μετά τα 65 τους είχαν υποβληθεί σε τεστ φυσικής κατάστασης σε κυλιόμενο διάδρομο.



Καλές εμφανίσεις για Παπαγιάννη και Κουφό

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπαγιάννης στη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί της Μακάμπι Χάιφα με 135-96 στο «Golden 1 Center».

Ο Ελληνας παίκτης σε 4:45'' πρόλαβε να σκοράρει 4 πόντους (2/2 δίποντα), μαζί με 2 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος.



H τσιγκούνα Ρένα Βλαχοπούλου, κρυβόταν για να μη δώσει πουρμπουάρ

Το όνομα της θεωρείται θρυλικό. Η Καλή Καλό υπήρξε για περίπου μισό αιώνα ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα των θιάσων που συναγωνίζονταν τα μεγάλα ιερά τέρατα του ελληνικού θεάτρου.

Η Καλή Καλό μοιραζόταν κάποτε το ίδιο καμαρίνι με την Ρένα Βλαχοπούλου.

Αναλυτικά τι δήλωσε: