Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 -

ισχυρο



Καλλιάνος: Ποιες περιοχές θα δεχθούν το περισσότερο νερό από το ισχυρό βαρομετρικό

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα την Πέμπτη θα δοκιμαστεί από ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό κάνει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτηση στο Facebook, αναφερόμενος στην κακοκαιρία που έρχεται.



To ισχυρότερο αντιβιοτικό γίνεται 25.000 ισχυρότερο

Η βανκομυκίνη, αντιβιοτικό που θεωρείται η «ύστατη λύση», όταν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει να αντιμετωπίσουν κάποιον παθογόνο μικροοργανισμό, τροποποιήθηκε και έγινε έως 25.000 φορές ακόμη πιο ισχυρό, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσαν στο Proceedings of the National Academy of Sciences αμερικανοί ερευνητές.  



Το ελληνικό διαβατήριο είναι το 6ο ισχυρότερο στον κόσμο!

Μία σημαντική διεθνή διάκριση κατέγραψε η χώρα μας, καθώς το ελληνικό διαβατήριο είναι το 6ο ισχυρότερο στον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Passport Index.

Το ελληνικό διαβατήριο καταλαμβάνει φέτος την 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς οι κάτοχοί του μπορούν να ταξιδέψουν σε 153 χώρες χωρίς να απαιτείται έκδοση βίζας.



Ισχυρότερο πυρηνικό οπλοστάσιο για τις ΗΠΑ θέλει ο Ντόναλντ Τραμπ

Σε ενίσχυση και επέκταση του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ «μέχρι ο κόσμος να έρθει ξανά στα σύγκαλά του» καλεί ο Ντόναλντ Τραμπ -ένδειξη ότι ενδέχεται να υποστηρίξει κοστοβότερες προσπάθειες για την εκσυγχρονισμό του αμερικανικού πυρηνικού οπλοστασίου.



Το νέο ισχυρό "εργαλείο" που αποκτά το Λιμενικό στο Ηράκλειο!

Το Λ.Σ. θωρακίζεται ακόμα περισσότερο, με την απόκτηση ενός ισχυρού εργαλείου...



Ισχυρό σήμα από το διάστημα μπορεί να προέρχεται από εξωγήινους;

Η κοινότητα των επιστημόνων που σκανάρουν το διάστημα για να ανακαλύψουν εάν υπάρχει εξωγήινη ζωή και των αστρονόμων, ενθουσιάστηκαν από ένα «ισχυρό σήμα» που ανακαλύφθηκε βαθιά στο διάστημα και μπορεί να προέρχεται από εξωγήινο πολιτισμό, γράφει ο Independent.