Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ηρωίνη



Θεσσαλονίκη: Με 5,5 κιλά ηρωίνης συνελήφθη ζευγάρι στα διόδια Μαλγάρων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται για έναν άντρα 31 ετών και την 29χρονη σύζυγό του, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο πλαίσιο έρευνας για τη διακρίβωση της δραστηριότητας μιας πολύ καλά οργανωμένης και δομημένης εγκληματικής συμμορίας, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Κορινθία: Ζευγάρι θα διακινούσε σχεδόν μισό κιλό ηρωίνης

Αξιόπιστες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες για τις δραστηριότητες ενός ζευγαριού Ελλήνων από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας που έφτασαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου και οργάνωσαν επιχείρηση για να τους συλλάβουν.



Ζευγάρι συνελήφθη για ηρωίνη και αρχαία στο Γύθειο

Παρακολουθούσαν μια 57χρονη Ελληνίδα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο Γύθειο Λακωνίας, καθώς είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά, αλλά μετά τη σύλληψη της ίδιας και του συζύγου της ήρθαν στο φως και άλλα μυστικά τους.



Συνελήφθη ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη - Βρήκαν θαμμένα 8 κιλά ηρωίνη!

Ποσότητα ηρωίνης μεγαλύτερη των 8 κιλών κατασχέθηκε σε επιχείρηση της αστυνομίας κατά την οποία συνελήφθη ένα ανδρόγυνο, που φέρεται να κατείχε και να διακινούσε τις ναρκωτικές ουσίες.



Έκρυβε την ηρωίνη στο στόμα του

Ο λόγος για έναν 44χρονο, για τον οποίο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας είχαν πληροφορίες ότι έσπρωχνε τη ναρκωτική ουσία στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Εύβοιας.

 



Καστοριά: Έκρυβαν 700 γραμμάρια ηρωίνη μέσα σε 58 κιλά χασίς!

Εκπλήξεις επιφύλασσε ο λεπτομερής έλεγχος που έκαναν τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στο περιεχόμενο των 47 συσκευασιών με την ακατέργαστη κάνναβη βάρους 58 κιλών και 280 γραμμαρίων, που είχε κατασχεθεί στις 9 Οκτωβρίου στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο Αλβανοί.