Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Ηράκλειο Κρήτης



Ηρακλείο: Εργοδότης απείλησε με όπλο εργαζόμενο σε καφετέρια

Σε καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας περιστατικού απειλής εργαζόμενου από τον εργοδότη του με όπλο, προχώρησε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (ΕΚΗ) και το Σωματείο Επισιτισμού - Τουρισμού Ηρακλείου.



Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο - Τραυματίστηκε σοβαρά ένας άντρας

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα της Τρίτης, σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.



Συλλήψεις για πλαστογραφία στο Ηράκλειο Κρήτης

Συνελήφθησαν χθες στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ι. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Αερολιμένα ένας 25χρονος και μια 42χρονη αλλοδαπή, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία, ενώ επιπλέον, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί -ένας άνδρας 29 ετών, μία γυναίκα 51ετών και μια ανήλικη- για πλαστογραφία πιστοποιητικών.



Νέο τροχαίο με ντελιβερά στο Ηράκλειο

Το τροχαίο ατύχημα έγινε το μεσημέρι στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Σινάνη με θύμα έναν οδηγό μηχανής, διανομέα φαγητού.

Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο διανομέας συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.



Ταλαιπωρία δίχως τέλος: Κι άλλη πτήση της Ryanair προσγειώθηκε αλλού

Μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν από το βράδυ της Παρασκευής οι 201 επιβάτες πτήσης της Ryanair από Λονδίνο, η οποία, λόγω της κακοκαιρίας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», προσγειώθηκε αντί για Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία, άλλη μία πτήση της Ryanair προσγειώθηκε εκτός Θεσσαλονίκης.



Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνη του Ηρακλείου λίγο μετά την εκκίνηση του ταξιδιού

Αναστάτωση επικράτησε στο λιμάνι του Ηρακλείου, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς λίγο μετά τον απόπλου πλοίο των Μινωϊκών Γραμμών που εκτελούσε το δρομολόγιο για Πειραιά, επέστρεψε στο κρητικό λιμάνι.