Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

iphone



«iPhone finger»: Το βαθούλωμα στο μικρό δάχτυλο του χεριού που έχει προκαλέσει ανησυχία στους χρήστες

Το τελευταίο διάστημα γίνεται «χαμός» στο διαδίκτυο, με το… βαθούλωμα στο μικρό δάχτυλο του χεριού αρκετών χρηστών, που έγινε γνωστό ως… «iPhone finger».



Το χρήσιμο χαρακτηριστικό των Mac και iPhone που έρχεται στα Windows

Ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει σε iPhone και Mac από το 2022 φαίνεται ότι θα φέρει η Microsoft στα Windows μέσα στο επόμενο διάστημα, χωρίς να έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία της κυκλοφορίας του.



3.092€ πλήρωσε το δημόσιο για IPHONE της Κουντουρά

Με δαπάνη συνολικού κόστους 3.092,09 ευρώ, φαίνεται το Ελληνικό δημόσιο να χρεώθηκε προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της, η κυρία Ελένη Κουντουρά για αγορά μοντέλων τελευταίας τεχνολογίας iphone. Μαλιστα, την ίδια την απόφαση περί δαπάνης την υπέγραψε η ίδια στις 10 Δεκεμβρίου 2018 και επρόκειτο για τηλέφωνο αντικατάστασης μιας και το προήγουμενο iphone είχε υποστεί βλάβη.



Σοκ! iPhone εξερράγη κατά την αναβάθμιση σε iOS 12! (φωτογραφίες)

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό περιστατικό βρέθηκε ένας κάτοικος της Ουάσιγκτον, λίγο μετά το update του iOS 12 που έκανε στην συσκευή του.

Ο Ρόκι Μοχάμεντ είχε βάλει το iPhone X να φορτίζει μόλις είχε ολοκληρωθεί η ενημέρωση στη νέα έκδοση iOS, όμως όταν πήγε να πιάσει το τηλέφωνο αυτό έκαιγε αρκετά, σε τέτοιο βαθμό που του έπεσε από τα χέρια…



Και στον τάφο παρέα με iPhone - Δείτε την απίστευτη ταφόπλακα σε νεκροταφείο της Ρωσίας!

Απίστευτη ταφόπλακα σε νεκροταφείο της Ρωσίας.

Η λατρεία της για τα iPhone τη συνόδευσε μέχρι και την... επόμενη ζωή.

Ο λόγος για την Ρίτα Σάμεβα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών, το 2016 και ο πατέρας της αποφάσισε να της φτιάξει έναν ξεχωριστό τάφο στην ρωσική πόλη Ufa.



Ψυχίατρος λέει σε όσους στέκονται σε ουρές για iPhone, να τους δει γιατρός

Ο κύριος ψυχίατρος της Μόσχας Γκεόργκι Κοστιούκ χαρακτήρισε την συμπεριφορά των ατόμων που στέκονται στις ουρές για να αγοράσουν τα νέα iPhone ХS στον κεντρικό δρόμο Tverskayia, ελαφρα μορφή εξάρτησης συστήνοντας τους να επισκεφθούν κάποιο ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή.