Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 -

internet



«Σέρνεται» το internet στην Ελλάδα – Βρίσκεται στην 102η θέση παγκοσμίως

Σύμφωνα με τη διεθνή κατάταξη της Ookla η χώρα μας «σέρνεται» στις ταχύτητες του κινητού Ιnternet.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα έχασε μια θέση στα σταθερά ευρυζωνικά δίκτυα και τέσσερις στα κινητά τον Μάρτιο, γεγονός που αποδεικνύει ότι άλλες ευρωπαϊκές χώρες επιτυγχάνουν να βελτιώσουν πιο γρήγορα τις υποδομές τους, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των χρηστών τους.



Οι κωδικοί Wi-Fi από όλα τα αεροδρόμια!

Τέλος οι αναζητήσεις στα αεροδρόμια για τους κωδικούς Wi-Fi.

Ο Anil Polat, ένας blogger ταξιδίων και μηχανικός ασφάλειας υπολογιστών, δημιούργησε ένα διαδραστικό χάρτη – τον οποίο ενημερώνει τακτικά – που δείχνει τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi από δεκάδες αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το businessinsider.



Επιδοτούμενο internet στους πρωτοετείς φοιτητές

Την μηνιαία επιδότηση για την παροχή internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, ανακοινώνουν την Παρασκευή από κοινού ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.



Η Τσαπανίδου πουλά μαντζούνια στο internet - Πώς μπλέχτηκε σε αυτήν την περιπέτεια;

Επιτήδειοι έφτιαξαν μια ψεύτικη σελίδα με το όνομά της Πόπης Τσαπανίδου στο facebook και την εμφάνιζαν να πουλάει... μαντζούνια!

 



Θύμα ροζ απάτης ο Μαρτάκης - Οι φωτογραφίες τoυ τραγουδιστή στο internet

Μπορεί ο ίδιος να βρίσκεται στην Ελλάδα και να ζει ήρεμα τη ζωή του, ωστόσο, κάποιος άλλος αρκετά χιλιόμετρα μακριά, προσπαθεί να… κλέψει τη ζωή του!



Μεγάλη προσοχή: Αν λάβεις αυτό το e-mail MHN το ανοίξεις!

Ακόμη μία οικονομική απάτη με θύματα πολίτες που έδιναν προσωπικά τους στοιχεία, αποκαλύφθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση απάτης σε βάρος πολιτών οι οποίοι λάμβαναν, μέσω υπολογιστή παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στόχο είχαν την αλίευση τραπεζικών κωδικών και προσωπικών δεδομένων.