Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ηλίας Βρεττος



Ο Ηλίας Βρεττός αποχαιρέτησε τη γιαγιά του – Πέθανε σε ηλικία 103 ετών

Σε ηλικία 103 ετών «έφυγε» από τη ζωή η γιαγιά του τραγουδιστή Ηλιά Βρεττού, ο οποίος την αποχαιρέτησε με συγκινητικές φωτογραφίες στο Instagram

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής το μεσημέρι της Παρασκευής (01/03) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες μαζί με την γιαγιά του, συνοδεύοντας το ποστ με λίγα συγκινητικά λόγια.



Ηλίας Βρεττός: Το συγκλονιστικό θαύμα της Αγίας Φιλοθέης που έζησε

Ο διάσημος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός παρέμεινε σε νοσηλεία μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε πέρυσι, ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας στην παραλιακή των Αθηνών.



Επέστεψε στη σκηνή έξι μήνες μετά το τροχαίο ο Ηλίας Βρεττός

Με τη θετική του ενέργεια που τον διακατέχει ο Ηλίας Βρεττός επέστρεψε στις live εμφανίσεις, περίπου έξι μήνες μετά το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.



Ηλείας Βρεττός: Χώρισε τη σύντροφό του μετά το τροχαίο!

Ο Ηλίας Βρεττός ύστερα από το ατύχημα που είχε με οδηγό τη σύντροφό του, πέρασε αρκετό καιρό στο νοσοκομείο, καταφέρνοντας τελικά να επανακάμψει και να επιστρέψει σπίτι του υγιής.



Ηλίας Βρεττός: «Πρέπει να μάθω να περπατάω σαν μωρό από την αρχή»

Μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, σπάει τη σιωπή του και σοκάρει με την περιγραφή του.



Η σπαρακτική εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός στο Πρώτο Θέμα, μετά το τροχαίο που είχε. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον δύσκολο αγώνα που ξεκινά για την αποκατάσταση.