Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Ηλιάκη



Μαρία Ηλιάκη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και η «μάχη» με το τζιν! Δες τι ζήτησε από τις followers της

 Η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Στέλιο Μανουσάκη!

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Η ηλιακή καταιγίδα που μπορεί να βυθίσει στο σκοτάδι τη Γη

Ο Ήλιος είναι πηγή ζωής για τη Γη, ωστόσο, το άστρο γύρω από το οποίο περιστρέφεται ο πλανήτης μας μπορεί να αποβεί καταστροφικό για τη ζωή μας καθώς μπορεί να είναι υπεύθυνο για την πλήρη πτώση του συνόλου του ενεργειακού δικτύου της Γης.



Ιαπωνία: Νέες ηλιακές φάρμες μανιταριών που παράγουν ανανεώσιμη ενέργεια και τρόφιμα

Ο γεωργικός τομέας της Ιαπωνίας αποκτά αναγκαία ώθηση με μια καινοτόμο προσέγγιση που συνδυάζει την παραγωγή ηλιακής ενέργειας με την καλλιέργεια μανιταριών.



Άστραψε και βρόντηξε ο Καμμένος κατά των Τούρκων που δεν σεβάστηκαν το μνημόσυνο του Ηλιάκη

Για βάρβαρους μίλησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος από την Κάρπαθο, αναφερόμενος στις τουρκικές παραβιάσεις, την ώρα που γινόταν το μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη στην Κάρπαθο.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:



Ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται προς τη Γη και απειλεί με... χάος τη ζωή στον πλανήτη μας

Τελείως απρόβλεπτες είναι οι συνέπειες από την ηλιακή έκλαμψη που «χτύπησε» το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας την Τετάρτη, αφού η τεράστια ποσότητα των ηλιακών ενεργειακών σωματιδίων που απελευθερώθηκαν μπορεί να επηρεάσει τη ζωή στη Γη με ακραία φαινόμενα του διαστημικού καιρού, προκαλώντας χάος στη ζωή μας.



Χιλή: Νέο παγκόσμιο χαμηλό για τις τιμές ηλιακής ενέργειας

Η τιμή της ηλιακής ενέργειας στη Χιλή σημείωσε ιστορικό χαμηλό στα 29,10 δολάρια ανά μεγαβατώρα, σε διαγωνισμό ανάθεσης έργων ενέργειας την περασμένη εβδομάδα.