Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

ηλεκτρονική πλατφόρμα



Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος κρατικής στήριξης της κύριας κατοικίας των ευάλωτων νοικοκυριών

Το Υπουργείο Οικονομικών ενεργοποίησε την ψηφιακή πλατφόρμα (https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/diakheirise-opheilon/programma-suneisphoras-demosiou-se-eualotous-opheiletes-endiameso-programma) του νέου πρ



ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού

Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει τους πολίτες ότι άνοιξε και λειτουργεί από σήμερα – 31/5/2022 – η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α 21 Επίδομα Παιδιού προκειμένου οι δικαιούχοι του επιδόματος να υποβάλλουν την αίτησή τους.



Προστασίας πρώτης κατοικίας: 38.563 χρήστες έχουν ξεκινήσει αίτηση

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός όσων έχουν εισέλθει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας και την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση των στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με υποθήκη στην κύρια κατοικία.



«Άνοιξε» η ηλεκτρονική πλατφόρμα για αναδοχή και υιοθεσία παιδιών

«Σήμερα, ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα αναδοχής και υιοθεσίας. Οι πολίτες μπορούν να ξεκινήσουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις τους», δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου, επισημαίνοντας ότι υπάρχει και η δυνατότητα οι πολίτες να πηγαίνουν αυτοπροσώπως στις υπηρεσίες των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας του τόπου διαμονής τους.



Αναβαθμίστηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού

Τη δυνατότητα διαγραφής αίτησης και επανυποβολής προσφέρει πλέον, μετά την αναβάθμισή της, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού.



Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ. Τα κριτήρια και οι εργασίες που επιδοτούνται

Ενεργοποιείται σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr, μέσω της οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».