Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ηλεκτρονικη αιτηση



e-ΕΦΚΑ: Διευκρινίσεις για την ηλεκτρονική αίτηση επιδόματος ασθενείας

Η διοίκηση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) ανακοίνωσε ότι επεξεργάζεται την αναγκαία παραμετροποίηση/προσαρμογή της ηλεκτρονικής αίτησης επιδόματος ασθενείας, προκειμένου το προσεχές χρονικό διάστημα να μπορεί να χορηγείται ηλεκτρονικά η ειδική άδεια, λόγω covid-19, των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα για χρονικό διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών, με απόδειξη



Από σήμερα σε λειτουργία η ηλεκτρονική αίτηση για το νέο επίδομα γονικής άδειας

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η ηλεκτρονική αίτηση για την επιδότηση της γονικής άδειας του νόμου 4808/2021 για την «Προστασία της Εργασίας» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στην ηλεκτρονική διεύθυνση:



ΕΦΚΑ: Πότε λήγει η διορία υποβολής αιτήσεων για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη θα παραμείνει σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις αιτήσεις των πυρόπληκτων ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ.



Πώς θα πληρώσετε το φόρο εισοδήματος σε 12 δόσεις

Πάνω από 1,2 εκατ. φορολογούμενοι οι οποίοι έχουν υποβάλει ήδη τη φορολογική τους δήλωση για το 2018 πήραν την κρυάδα βλέποντας στο εκκαθαριστικό τους ότι θα πρέπει να πληρώσουν φόρο για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2017.



Ανοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Άνοιξε σήμερα Παρασκευή 1 Ιουνίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2018.



Εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ: Από σήμερα η υποβολή των αιτήσεων. Δικαιούχοι

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 8:00, και λήγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στις 15:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος από τον ΟΑΕΔ.