Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ηλεκτροδοτηση



Σκιάθος: Επανέρχεται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στο νησί

Επαναηλεκτροδοτείται σταδιακά η Σκιάθος, μετά τη διακοπή που σημειώθηκε χθες το βράδυ στις 21:40'. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η βλάβη καταγράφηκε σπό την πλευρά του Πηλίου και αμέσως συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ανέλαβαν την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του νησιού, η οποία άρχισε σταδιακά, με πρώτη να επαναηλεκτροδοτείται η Χώρα της Σκιάθου.



Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση σε περιοχές των Χανίων

Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση περιοχών των Χανίων που είχε διακοπεί από τις 12 το μεσημέρι λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ που προέκυψε από έκρηξη στην Μονάδα Παραγωγής Ενέργειας Λινοπεραμάτων Ηρακλείου με αποτέλεσμα πολλές περιοχές της Κρήτης να βυθιστούν στο σκοτάδι.



Πρόεδρος Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ: Μικρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση λόγω καιρού

Χωρίς ηλεκτροδότηση παρέμειναν για αρκετές ώρες εξαιτίας την κακοκαιρίας αρκετές περιοχές της Αττικής λόγω πτώσης δένδρων, από τους σφοδρούς ανέμους.

Τα σοβαρότερα ζητήματα από την κακοκαιρία παρατηρούνται σε περιοχές με πολλά δέντρα, όπου πέφτουν στα καλώδια της ΔΕΗ, δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο Κώστας Μανιάτης, Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ.



ΝΔ: Τα 4 ερωτήματα για το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στην Ύδρα

Ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου αναφορικά με τις επαναλαμβανόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολλές περιοχές της χώρας, κατέθεσαν ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, καθώς και ο αναπληρωτής τομεάρχης, βουλευτής Α' Πειραιώς Κώστας Κατσαφάδος.



Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές

Έχουν επανηλεκτροδοτηθεί περίπου 3.700 καταναλωτές από το σύνολο των 7.500, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο στις πληγείσες από τη φονική πυρκαγιά περιοχές της Ανατολικής Αττικής.



ΔΕΗ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Άνδρο

Εντοπίσθηκε η βλάβη που προκάλεσε πολύωρη διακοπή ρεύματος χθες Πέμπτη στα νησιά της Άνδρου και της Τήνου και σε τμήμα της Μυκόνου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ.