Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024 -

ηλεκτρικο ρευμα



Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού θα κυμανθεί η τιμή του τον Νοέμβριο

Το πρώτο εικοσαήμερο του Οκτωβρίου φέρεται να υπάρχει μια αποκλιμάκωση στη μέση τιμή της χονδρικής του ηλεκτρικού ρεύματος, ειδικότερα αυτή να βρίσκεται στα 84,5 ευρώ ανά MWh.

Εάν διατηρηθεί μειωμένη η τιμή του ρεύματος, θα έχουμε χαμηλότερες τιμές και στα τιμολόγια τα οποία θα στείλουν οι πάροχοι τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, σύμφωνα με το ertnews.



Αύριο οι ανακοινώσεις των μέτρων στήριξης των τιμών για το ηλεκτρικό ρεύμα

Εξειδίκευση των μέτρων στήριξης των τιμών του ρεύματος από τον υπουργό Ενέργειας, Θεόδωρο Σκυλακάκη θα γίνει αύριο, Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Αυτό αναφέρει ενημέρωση του υπουργείου Ενέργειας, μετά τη σημερινή σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.



Αυξομειώσεις στα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος του Μαΐου – Αναλυτικά οι τιμές των προμηθευτών

Αυξομειώσεις στα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος του Μαΐου σε σχέση με τον Απρίλιο ανακοίνωσαν οι προμηθευτές σύμφωνα με τις τιμές που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής.

Ακολουθούν οι τιμές των προμηθευτών:



ΔΕΔΔΗΕ: Παραμένουν στα ίδια επίπεδα οι Χρεώσεις Χρήσης Δικτύου

Οι τρέχουσες Χρεώσεις Χρήσης Δικτύου (ΧΧΔ) του ΔΕΔΔΗΕ καλύπτουν τις πρόσθετες δαπάνες για τη δημιουργία ζωνών πυροπροστασίας και την μηνιαία καταμέτρηση της κατανάλωσης ρεύματος, «γεγονός που αναμένεται να διατηρήσει τις ΧΧΔ στα υφιστάμενα επίπεδά τους», αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΔΕΔΔΗΕ.

 



Θ.Σκυλακάκης: «Εξετάζουμε νέες παρεμβάσεις για μείωση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος»

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας σε συνέδριο του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης ανήγγειλε νέες παρεμβάσεις για μείωση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος.



Ηλεκτρικό ρεύμα: Ανακοινώνονται την Τρίτη οι επιδοτήσεις στην ενέργεια για τον Σεπτέμβριο

Αύριο, Τρίτη, στις 09:30 το πρωί, πρόκειται να ανακοινωθούν επιδοτήσεις στην ενέργεια για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Τις ανακοινώσεις θα κάνει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.