Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 -

ηχητικό ντοκουμέντο



Ηχητικό ντοκουμέντο: Η Αγία Σοφία της Κλεισούρας ψάλλει την Παναγία

Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα 6 Μαΐου την μνήμη της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας , της «ασκήτισσας της Παναγίας»
Ακούστε αυτό το συγκινητικό ηχητικό ντοκουμέντο με την Αγία Σοφία να ψάλλει την Παναγία



Ηχητικό ντοκουμέντο φέρεται να «καίει» τη Σαουδική Αραβία για τον Κασόγκι

Οι τουρκικές αρχές έχουν στα χέρια τους ένα ηχητικό ντοκουμέντο που υποδεικνύει ότι ο αγνοούμενος Σαουδάραβας δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόγκι δολοφονήθηκε μέσα στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο και μία ακόμα πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.



Ο Γέροντας Εφραίμ ο Κατουνακιώτης σε ηχητικό ντοκουμέντο

Βιώματα περίπου εξήντα χρόνων από τη ζωή του στο Άγιο Όρος κατέθεσε ο Γέροντας Εφραίμ ο Κατουνακιώτης, μιλώντας για την ήσυχαστική ζωή, για την προσευχή, αλλά κυρίως για την υπακοή. Αυτήν την οποία του δίδαξε ο Γερ. Ιωσήφ ο Ησυχαστής του οποίου ήταν υποτακτικός.



To ηχητικό ντοκουμέντο του καμικάζι των Βρυξελλών

Μικρά αποσπάσματα από τη «διαθήκη», το ηχητικό ντοκουμέντο που άφησε πίσω του ο Ιμπραχίμ ελ Μπακράουι, ο ένας από τους δύο καμικάζι που ανατινάχτηκαν στις 22 Μαρτίου του 2016 στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ των Βρυξελλών, μετέδωσε σήμερα ο ιδιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός του Βελγίου Bel-RTL.



ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ηχητικό ντοκουμέντο από τουρκική παραβίαση στο Αιγαίο στις 21/4/2016

Επί 12' ελληνικό περιπολικό προειδοποιεί το Τουρκικό ότι βρίσκεται σε ελληνικά νερά και το Τουρκικό απαντά ότι το στίγμα είναι σωστό και τα νερά είναι Τουρκικά...



Οινούσσες: Αυτό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο των Τούρκικων παραβιάσεων

Ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε ψαράς, και αποδεικνύει τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, μεταδίδει η ιστοσελίδα "Αλήθεια" από τη Χίο

Επί 12' ελληνικό περιπολικό προειδοποιεί το Τουρκικό ότι βρίσκεται σε ελληνικά νερά και το Τουρκικό απαντά ότι το στίγμα είναι σωστό και τα νερά είναι Τουρκικά!