Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ι.Χ.



Φωτιές: Ποιοι και πώς θα αποζημιωθούν για τα καμμένα Ι.Χ. από τις πυρκαγιές

Η μορφή του ασφαλιστηρίου συμβολαίου (μικτή ή απλή σύμβαση), όπως και ο τρόπος διατύπωσης των όρων ασφάλισης, θα κρίνουν το ποια από τα οχήματα που καταστράφηκαν μερικώς ή ολικώς, χθες, από τις πυρκαγιές στην Αττική και την Κρήτη θα καλυφθούν ασφαλιστικά.



Πάτρα: Παρέσυραν με το Ι.Χ. μητέρα και παιδιά και εξαφανίστηκαν

Σήμερα το πρωί ενα αυτοκίνητο μάρκας SMART ,παρέσυρε  μητέρα, με τα δύο της παιδιά, στην Πάτρα, το οποίο μετά το ατύχημα, εγκατέλειψε τη γυναίκα και τα παιδιά και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα και τα παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά. 



Εξαρθρώθηκε σπείρα που άνοιγε Ι.Χ. στα νότια προάστια - Καταδίωξη από την Ομάδα ΔΙΑΣ στη Βάρκιζα

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.



Αγρίνιο: 43χρονη παρασύρθηκε από Ι.Χ. κοντά στον κόμβο Κουβαρά και ακρωτηριάστηκε

Πολύ σοβαρά τραυματίστηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι γυναίκα που κινούνταν πεζή στην Ιόνια οδό, κοντά στον κόμβο Κουβαρά...



Άννα Βίσση: Διέκοψε τη συναυλία της στην Κόρινθο όταν Ι.Χ. έπεσε στη θάλασσα (βίντεο)

Την ώρα  που βρισκόταν σε εξέλιξη η επιτυχημένη συναυλία της Αννας Βίσση στην Κόρινθο, ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα! Το περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.  
 



Ι.Χ. κατέληξε μέσα σε καφετέρια στην Ξάνθη - Τρελή κούρσα στο κέντρο της πόλης

Μέσα σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Γ. Σταύρου, στο κέντρο της Ξάνθης κατέληξε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο την Τρίτη προκαλώντας αναστάτωση και υλικές ζημιές.