Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ



"Μονόφθαλμος πειρατής" το ηγετικό στέλεχος των Κίτρινων Γιλέκων μετά από σοβαρό τραυματισμό

Μία από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων, ο Ζερόμ Ροντρίγκες, τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης που έγινε το Σάββατο στο Παρίσι.



Προσήχθη το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα για τις απειλές κατά του ΣΚΑΪ

Προσήχθη πριν από λίγη ώρα το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας, Γιώργος Καλαϊτζίδης, για τις απειλές που εξαπέλυσε κατά του τ/σ ΣΚΑΪ.



ΗΠΑ: Νεκρό στέλεχος του Ι.Κ. που χειριζόταν τις παράνομες πωλήσεις πετρελαίου στη Συρία

Ο διεθνής αντιτζιχαντιστικός συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι κατάφερε σημαντικό πλήγμα στη χρηματοδότηση του Ισλαμικού Κράτους, γνωστοποιώντας ότι σε επιχείρησή του τον περασμένο μήνα σκοτώθηκε στέλεχος της κυβέρνησης που ήταν επιφορτισμένος με την παράνομη διακίνηση καυσίμων για λογαριασμό της οργάνωσης.



Νεκρό ηγετικό στέλεχος της Αλ Κάιντα

Νεκρό από αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ έπεσε την περασμένη εβδομάδα μέλος της Αλ Κάιντα, υπεύθυνο για τον θάνατο δύο Αμερικανών πολιτών, ενώ κατηγορείτο ότι συμμετείχε μεταξύ άλλων στην πολύνεκρη επίθεση σε λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα κρίκετ της Σρι Λάνκα το 2009.



Υψηλόβαθμο στέλεχος της Αλ Κάιντα νεκρό

Hγετικό στέλεχος της αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο σκοτώθηκε την Κυριακή στην Υεμένη σε επιδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

Ο Αμπντ αλ Γκανί αλ Ρασάς σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή σε μια απομονωμένη περιοχή στην επαρχία Μπάιντα στην Υεμένη, ανέφερε στην ανακοίνωση ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Πίτερ Κουκ.