Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ιερός Ναός



Θεία λειτουργία για την Αγία Ζώνη

Αυτήν την ώρα τελείται θεία λειτουργία στον Ιερό ναό Αγίων Αναργύρων, στη Νέα Ιωνία, όπου βρίσκεται η Αγία Ζώνη.

Πλήθος κόσμου περιμένει υπομονετικά να προσκυνήσει το Ιερό κειμήλιο της Παναγίας το οποίο θα βρίσκεται για μια ακόμη μέρα, ως τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Αθήνα.

 

 

Δείτε Ζωντανά τη συναυλία με τίτλο «Φως στην οικουμένη» στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βόλο

Το διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και το Ίδρυμα «Μαγνήτων Κιβωτός» διοργανώνουν Συναυλία με τον τίτλο «Φως στην οικουμένη»  στην Παραλία Βόλου, στον χώρο έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.



Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Οσίου Πορφυρίου στον Λαγκαδά

Μέσα σε κλίμα κατανύξεως και με την πρέπουσα ιεροπρέπεια τελέσθηκε το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, η Ιερά Αγρυπνία επί τη Εορτή του Οσίου Πατρός ημών Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου.



Aρπαξαν θρησκευτικά κειμήλια από τον ιερό Ναό στη Μερόπη Πωγωνίου

Για τρίτη φορά, ο Ιερός Ναός Γέννησης Θεοτόκου στο χωριό Μερόπη Πωγωνίου έγινε στόχος ιερόσυλων, οι οποίοι λεηλάτησαν το τέμπλο εκκλησίας και άρπαξαν 15 παλιές εικόνες ρωσικής τεχνοτροπίας που αποτελούν σπουδαία θρησκευτικά κειμήλια.



Σήμερα στις 4 η κηδεία του Γεράσιμου Αρσένη

Σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Γεράσιμου Αρσένη.

Ο πρώην υπουργός και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εξέπνευσε το μεσημέρι της Τρίτης. Τη Δευτέρα (18/04/2016) είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών