Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

i phone



Apple: Έτοιμη για λήψη η νέα αναβάθμιση λογισμικού στα iPhone – Οι αλλαγές που φέρνει και ποια μοντέλα αφορά

Η Apple ανακοίνωσε πως πλέον είναι διαθέσιμο για λήψη στο iPhone το iOS 17.2.1, το οποίο περιλαμβάνει «σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων».



Φεμινίστριες τα βάζουν με τα νέα iPhone- Είναι πολύ μεγάλα για τα χέρια μας

Συγκεκριμένα, το μέγεθος των νέων smartphone είναι 5,8 ίντσες για το iPhone XS, 6,1 για το iPhone ΧΡ και 6,5 για το το iPhone XS Max.

 

Τα μεγέθη αυτά, λοιπόν, εξόργισαν τις φεμινίστριας, καθώς οι ίδιες ανέφεραν πως αυτές οι ίντσες παραείναι μεγάλες για ένα γυναικείο χέρι.



Πούλησε την κόρη του για να πάρει μηχανή και... i phone!

Για 23.000 γουάν, ήτοι περίπου 3200 ευρώ, ένας Κινέζος πατέραςπούλησε τη 18 μηνών κόρη του προκειμένου να αγοράσει iPhone και μοτοσικλέτα.



Apple: Σπάει το ρεκόρ των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων iPhone

Στον δρόμο για να καταρρίψει το περσινό ρεκόρ πωλήσεων του iPhone μέσα στο πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας του, βρίσκεται η Apple.



Ιωάννινα: Κοπέλα πλήρωσε 300 ευρώ μέσω ίντερνετ αλλά δεν έλαβε ποτέ το iPhone

Άλλη μια νεαρή κοπέλα από περιοχή των Ιωαννίνων έπεσε στην παγίδα ενός επιτήδειου που αναρτούσε ηλεκτρονική αγγελία «μαϊμού» σε ιστοσελίδα του διαδικτύου για την πώληση κινητού σε… συμφέρουσα τιμή. Το πλήρωσε, όμως, δεν το πήρε ποτέ στα χέρια της.



Το iPhone θα μπορεί να «διαβάζει» τη σκέψη μας!

Με δεδομένο ότι πολλές από τις καθημερινές μας ενέργειες είναι κομμάτι μιας ρουτίνας, φαίνεται πως πλησιάζει γρήγορα η εποχή όπου ηλεκτρονικοί υπολογιστές και διασυνδεδεμένες φορητές συσκευές θα είναι σε θέση να προβλέπουν την επόμενη κίνησή μας, εκτελώντας εντολές πριν τους το ζητήσουμε.