Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

χρυσή αυγή



Η καταδικασμένη ως εγκληματική οργάνωση "Χρυσή Αυγή" έκανε συγκέντρωση για τα Ίμια – Ερώτημα αν είχαν άδεια

Τρεισήμισι μήνες μετά τον επίσημο χαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και την φυλάκιση σειράς στελεχών της για ένταξη σε αυτήν ή/και διεύθυνσή της, οι νεοναζί επανεμφανίστηκαν με τα επίσημα λάβαρα της εγκληματικής οργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς την παραμικρή ενόχληση από την αστυνομί



Διαλύεται η Χρυσή Αυγή: Έκλεισαν τα κεντρικά γραφεία στη Μεσογείων

Μετά την ήττα, έρχεται και η διάλυση. Ο λόγος για τη Χρυσή Αυγή που βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, που την έθεσαν εκτός Βουλής, με αποτέλεσμα τα γραφεία, που φύτρωναν κάποτε σαν τα μανιτάρια, να κλείνουν, με τελευταίο το κεντρικό, στη Μεσογείων.



Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ήμουν στο σημείο της δολοφονίας Φύσσα, δεν είδα τον Ρουπακιά»

«Βρέθηκα στον τόπο του εγκλήματος. Είδα 50-60 ανθρώπους, είχε ένταση και φωνές, αλλά δεν είδα ξύλο. Δεν αναγνώρισα κανέναν. Δεν είδα ούτε τον Ρουπακιά».



Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση μετά την απολογία του πυρηνάρχη Νίκαιας

Με ένα φραστικό επεισόδιο έπεσε η αυλαία στη σημερινή συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, κατά την οποία απολογήθηκε ο πυρηνάρχης Νίκαιας.

Κοντά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου διεξάγεται η πολύκροτη δίκη, βρισκόταν η Μάγδα Φύσσα και φίλοι του γιου της.



«Το αίμα του Παύλου θα τους πνίξει»: Ικανοποιημένη η Μάγδα Φύσσα για τη μη εκλογή της Χρυσής Αυγής

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Μάγδα Φύσσα για τη μη εκλογή της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 98,4 μία ημέρα μετά τις εθνικές εκλογές, η Μάγδα Φύσσα έκανε λόγο για ένα σημαντικό επίτευγμα.



Έκτακτο: Οριστικά εκτός βουλής η Χρυσή Αυγή - Νέα εκτίμηση της Singular Logic

Η Χρυσή Αυγή δεν θα περάσει το όριο του 3% και έτσι θα μείνει εκτός της νέας Βουλής, σύμφωνα με την τελική εκτίμηση της Singular Logic.

Με ενσωματωμένο το 77,20% των εκλογικών τμημάτων της χώρας, λαμβάνει ποσοστό 2,96% έναντι 6,99% που είχε πάρει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ποσοστό που της εξασφάλισε 18 έδρες.