Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χρυσή



Χρυσή η Kim Kardashian για ένα post της στο Instagram

To 2015 η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ έλαβε το αστρονομικό ποσό των 500.000 δολαρίων για ένα ποστ που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Stat News η πιο διάσημη τηλεπερσόνα του πλανήτη έλαβε από την φαρμακευτική εταιρεία Duchesnay το παραπάνω ποσό για να διαφημίσει μέσω των social media ένα φάρμακο που καταπολεμά την ναυτία στην εγκυμοσύνη.



Χρυσή: Η ελληνική Χαβάη υπάρχει και θα σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου

Κανείς δεν ξέρει πώς πραγματικά είναι ο παράδεισος. Δεν έχει πάει για να τον έχει ακριβώς στο μυαλό του κι αν έχει πάει (χτύπα ξύλο), είναι αδύνατο να τον περιγράψει σ’ εμάς τους υπόλοιπους. Υπό αυτή την έννοια, ο παράδεισος είναι κάτι υποκειμενικό.



Τουαλέτα με "βελονάκι" από χρυσή κλωστή

Πριν δύο χρόνια, το ίντερνετ πήρε φωτιά, με την καλλιτεχνική δημιουργία του Μαουρίτσιο Κάτελαν, «America», μια τουαλέτα από χρυσό που τοποθετήθηκε στο WC στον τέταρτο όροφο του μουσείου Γκούγκενχαϊμ στη Νέα Υόρκη 



Οι 8 διάσημοι που μας απογοήτευσαν με τις δηλώσεις τους

Είναι εξαιρετικά άβολο ν' ακούς έναν άνθρωπο που μέχρι εχθές θαύμαζες, να εκφέρει μια άποψη που όχι μόνο δεν ταυτίζεται με τη δική σου, αλλά αντιβαίνει στην κοινή λογική.



Αθηνά Ωνάση: Θα ήθελα να ήταν εδώ η μητέρα μου

Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου εμφανίζουν τη «χρυσή κληρονόμο» σκληρή και απρόσωπη και με διάθεση να ξεκόψει κάθε είδους δεσμό με τους Ωνάσηδες, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.



Ρόδος: Aλλοδαποί καταγγέλλουν επίθεση από ανήλικους υποστηρικτές της ΧΑ

Δικογραφία σε βάρος 5 ανήλικων Ελλήνων, ηλικίας από 14 έως 18 ετών, για ληστεία κατά συναυτουργία και ρατσιστική βία, σχημάτισαν προχθές οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά την ολοκλήρωση έρευνας για επίθεση που δέχτηκαν την 29η Ιουλίου 2017 το βράδυ δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές στη Μεσαιωνική Πόλη.