Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΨΑΛΤΗ



Ξέσπασε η Χρ.Ψάλτη: "Θα κινηθώ νομικά το κάνω για τον Στάθη"

Η Χριστίνα Ψάλτη μίλησε για τις «επιθέσεις» που της έχουν γίνει μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη.



H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χριστίνας Ψάλτη μετά το θάνατο του Στάθη (Βίντεο)

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο. Το διάστημα που ακολούθησε μέχρι σήμερα, η Χριστίνα Ψάλτη βρέθηκε στο επίκεντρο ιδιαίτερων δημοσιευμάτων, τα περισσότερα από τα οποία ήταν αρνητικά. Η ίδια πέρασε το κατώφλι του Πρωινό στο ξεκίνημα της εβδομάδας και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά, πρώτη φορά για όλα.



Χριστίνα Ψάλτη: Τίποτα δεν είναι αλήθεια απ΄όσα ειπώθηκαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Απαντήσεις σε όλα όσα ακούστηκαν για την ίδια έδωσε η Χριστίνα Ψάλτη ένα χρόνο περίπου μετά το θάνατο του γνωστού ηθοποιού.

Η ίδια πέρασε το κατώφλι της εκπομπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά.



Έγκυος η Χριστίνα Ψάλτη; Τι είπε ο Γιάννης Ρώτας για την χήρα του αδερφού του;

Περίπου 10 μήνες μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα Φιτσάκη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. «Η σχέση της Χριστίνας υπήρχε πριν πεθάνει ο Στάθης Ψάλτης» είναι τα λόγια του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα στην εκπομπή «Στη φόρα», του Φίλιππου Καμπούρη, στο ΑΡΤ.



Η Χριστίνα Ψάλτη ξεσπά έξι μήνες μετά το θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Η Χριστίνα Ψάλτη, η χήρα του Στάθη Ψάλτη, συμμετέχει στην παράσταση«Αλέξης Ζορμπάς». Στη συνέντευξη τύπου της θεατρικής παράστασης, η ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έφυγε.



Άλλαξαν οι ισορροπίες στην οικογένεια Ψάλτη

Πόλεμος είχε ξεσπάσει μεταξύ του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, και της συζύγου του, Χριστίνας Ψάλτη, μετά το θάνατο του ηθοποιού.

Την κατηγορούσε σε συνεντεύξεις του αλλά εκείνη δεν ήθελε να δημιουργήσει εντάσεις. Πλέον όχι μόνο δεν κρατάει την ίδια στάση αλλά βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη χήρα του αδελφού του.