Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

Χριστίνα Ωνάση



Σαν σήμερα γεννήθηκε η Χριστίνα Ωνάση

Η Χριστίνα Ωνάση ήταν μοναχοκόρη του έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση, επιχειρηματίας και επίλεκτο μέλος του διεθνούς τζετ-σετ.



Χριστίνα Ωνάση: Η ζωή σαν παραμύθι, οι τέσσερις γάμοι και η...κατάρα

Η κόρη του θρυλικού εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση γεννήθηκε σαν σήμερα, μια κρύα μέρα στις 11 Δεκεμβρίου 1950 στη Νέα Υόρκη. Ήταν το δεύτερο παιδί του Αρίστου και της Τίνας Λιβανού, το πρώτο παιδί ήταν ο Αλέξανδρος, ο μοναχογιός του κροίσου που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας.



Χριστίνα Ωνάση: Η τελευταία εβδομάδα στο Μπουένος Άιρες και η μοιραία νύχτα

Στις 14 Νοεμβρίου του 1988 ημέρα Δευτέρα η Χριστίνα Ωνάση ξύπνησε με την συνήθη καλή διάθεση που είχε το τελευταίο διάστημα. Ήταν ερωτευμένη με τον Γιώργο Τσομλεκτσόγλου, αδερφό της κολλητής της φίλης Μαρίνας Δοδέρο, εδώ και λίγες εβδομάδες και ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Ήξερε τον Γιώργο πάνω από είκοσι χρόνια, μίλαγαν συχνά για τα προβλήματά της και ίσως ποτέ να μην φανταζόταν ότι θα



Η Χριστίνα Ωνάση έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 1988

Ήταν μια εξέχουσα Ελληνίδα επιχειρηματίας και αγαπητό μέλος του διεθνούς τζετ-σετ. Η Χριστίνα ήταν η μοναχοκόρη του έλληνα κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση.

 

 



Χριστίνα Ωνάση:Η θλιμμένη κληρονόμος που ο θάνατος της είναι ΜΥΣΤΗΡΙΟ-Σήμερα θα έκλεινε τα 65

Σαν σήμερα το 1950 γεννήθηκε η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Αριστοτέλη Ωνάση, η κόρη του Χριστίνα. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μητέρα της ήταν η πρώτη σύζυγος του Έλληνα κροίσου, Τίνα Λιβανού.



Έτσι πέθανε η Χριστίνα Ωνάση

Η Ελένη Σύρου έζησε αρκετά χρόνια στο πλευρό της Χριστίνας Ωνάση.

Από την ημέρα που η χρυσή κληρονόμος έφυγε από τη ζωή δεν έχει μιλήσει. Η Ελένη Σύρου είναι από τις μοναδικές που γνωρίζουν πραγματικά το πώς πέθανε η Χριστίνα Ωνάση και όλα αυτά τα χρόνια κρατάει σιγή ιχθύος.