Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Χριστίνα Λαμπίρη



Η συγκλονιστική περιγραφή της Χριστίνας Λαμπίρη για τη φωτιά στο Μάτι: «Στη γωνία του σπιτιού μας ένας άνθρωπος είχε τελειώσει»!

 

"Οι ζημιές είναι ατελείωτες! Τα πάντα γύρω εξαϋλώθηκαν. Το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι έχει σβηστεί από το μυαλό μας και από τον χάρτη"!



Ξεσπά ο σύζυγος της Λαμπίρη: «Εγκλώβισαν τον κόσμο - Σαν τα ποντίκια κάηκαν» (βίντεο)

Το χάος που επικράτησε όταν η φωτιά έφτασε στο Μάτι περιγράφει ο σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη και πρώην κοινοτάρχης Πικερμίου, Θανάσης Αδαμόπουλος.



Συγκλονιστική περιγραφή από τη Χριστίνα Λαμπίρη - «Έτσι "έσβησε" ένας άνθρωπος έξω από την πόρτα του καμένου σπιτιού μου»

Ανάμεσα σε εκείνους που έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη ήταν και η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη με τον σύζυγό της, των οποίων το σπίτι καταστράφηκε από τις φονικές φωτιές. 

Η παρουσιάστρια συγκλονίζει με τις περιγραφές της για εκείνες τις δραματικές στιγμές, ενώ προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός ότι στη γωνία του σπιτιού τους ξεψύχησε ένας άνθρωπος.



Συγκλονίζει η περιγραφή της Χριστίνας Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη έζησε τον πύρινο εφιάλτη μιας και είδε το σπίτι της στη Ραφήνα να καίγεται και η ίδια κατάφερε να σωθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.



Χριστίνα Λαμπίρη: Το νέο επαγγελματικό βήμα

Στη μεγάλη αλλαγή που πρόκειται να κάνει στη ζωή της αναφέρθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη που άνοιξε την καρδιά της μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.



Τι απαντά η Λαμπίρη για τη μετακίνησή της στο πρόγραμμα του Έψιλον

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο και στην Ναταλία Γερμανού για την απόφαση της να συμμετάσχει στο Dancing with the Stars έπειτα από πολλές προτάσεις που της είχαν γίνει από το σταθμό.

«Δεν έπαιρνα το θάρρος να το κάνω. Τώρα, τι άλλαξε; Την είδα αλλιώς…», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη που μίλησε ανοιχτά για τους ενδοιασμούς που είχε: