Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

Hπα



Ερντογάν για τα F-35: «Οι ΗΠΑ είναι στρατηγικός μας εταίρος - Μην μας πουν να χτυπήσουμε άλλη πόρτα»

Για ακόμη μία φορά αλαζονικός εμφανίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του μετά την πρόσφατη απόφαση επιτροπής της αμερικανικής Γερουσίας να μπει στον πάγο η παράδοση των F-35 στην Τουρκία.



Αυστηρή απάντηση Λαβρόφ στις ΗΠΑ για τη βίζα

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αναστείλουν την έκδοση βίζας για τους Ρώσους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ, ως απόπειρα να στρέψουν τη δυσαρέσκεια των Ρώσων πολιτών ενάντια στη ρωσική κυβέρνηση.



Απίστευτο λάθος! Αστυνομικός σκότωσε γυναίκα η οποία ήθελε να καταγγείλει ένα έγκλημα

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία μίας γυναίκας από αστυνομικό. Οι Αρχές της Πολιτείας της Μινεσότα ξεκίνησαν έρευνα μετά τον θάνατο μιας Αυστραλέζας που σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγη ώρα αφότου είχε τηλεφωνήσει η ίδια στην αστυνομία για να αναφέρει ότι κάποιος δεχόταν επίθεση κοντά στο σπίτι της.



"Πιθανή η πολεμική σύρραξη ΗΠΑ – Κίνας "

O Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας, φιλόσοφος και συγγραφέας του βιβλίου αναφοράς «Το τέλος της Ιστορίας» Φράνσις Φουκογιάμα, στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ και τις σχέσεις του με την Κίνα.



Το συγκλονιστικό γράμμα ενός 6χρονου αγοριού στον Ομπάμα - Φέρ'τε τον μικρό Ομράν από τη Συρία σπίτι μου (βίντεο)

Συγκλονίζει το γράμμα που έστειλε ένα 6χρονο αγόρι, ο Άλεξ, στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ζητώντας του να φέρει τον μικρό Ομράν από την Συρία στις ΗΠΑ για να ζήσει με την οικογένειά του. Ενα γράμμα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.



Πρωτοβουλία κατά της οπλοκατοχής αναλαμβάνει ο Μπαράκ Ομπάμα

Νέες δράσεις για την επέκταση των ελέγχων ιστορικού στις πωλήσεις όπλων αναμένεται να λάβει την επόμενη εβδομάδα ο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με πηγές του Λευκού Οίκου.