Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

χορος



«Δεινός χορευτής» ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Σε πανήγυρι στον νομό Αρκαδίας ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της περιοχής Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος απέδειξε πως είναι δεινός χορευτής καθώς χόρεψε για αρκετή ώρα ενώ στην παρέα ήταν και ο νέος δήμαρχος Τρίπολης, ο γνωστός καρδιολόγος Κώστας Τζιούμης.

 



Χορός - "The thread"

Η διεθνής παραγωγή της Λάβρυς "The Thread" - διαβατήριο του ελληνικού πολιτισμού ανά τον κόσμο – μετά την διθυραμβική παγκόσμια πρώτη στη Μέκκα του χορού, στο Sadler’s Wells του Λονδίνου, έρχεται στην Επίδαυρο στις 24 Αυγούστου 2019.

 



Rabbitlab 3.0 - Ο κόσμος των κόμικς μέσα από τον χορό

Το Rabbithole και η ομάδα "Νοσταλγία" διοργανώνουν και παρουσιάζουν για τρίτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ σύγχρονου χορού με βάση την ζωγραφική - Rabbitlab 3.0. 



Τρίκαλα:Όλοι οι ιερείς της Μητρόπολης χορεύουν την «Παπαλάμπραινα»! Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Όλοι οι ιερείς της Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών χόρεψαν παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια με τους ήχους του κλαρίνου.
Αυτό έγινε στην μουσικοχορευτική εκδήλωση και την κοπή της βασιλόπιτας που διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή η ίδια η Μητρόπολη για το φιλόπτωχο ταμείο στα Τρίκαλα.



Οι Μερακλίνες γιαγιάδες της Κρήτης

Δεν είναι μυστικό πως οι κρητικές γιαγιάδες είναι ο θησαυρός του νησιού. Είναι οι ηλικιωμένες γυναίκες που κρατούν ψηλά την κρητική παράδοση, τα έθιμα του νησιού και πάντα μας κερδίζουν με το ήθος και την λεβεντιά τους. Είναι τα πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με τις ωραιότερες αναμνήσεις μας και αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στην ουσία της λέξης Κρήτη.



Αναβίωσαν και φέτος τα Κοτσαμάνια στην Ασβεστόπετρα Εορδαίας

Για άλλη μία χρονιά αναβίωσαν με επιτυχία τα Κοτσαμάνια στην Ασβεστόπετρα Εορδαίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεστόπετρας, ενώ συνεχίστηκε και σήμερα.