Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

Χωρίς μετρό



Χωρίς μετρό η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα της Μ. Παρασκευής

Τρόπο για να μετακινηθούν καλούνται να βρουν οι Αθηναίοι απόψε τη νύχτα καθώς μετά τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Παρασκευής, το Μετρό θα σταματήσει τα δρομολόγιά του.

Όπως ανακοινώθηκε δεν θα παραταθεί, ως είθισται τις Παρασκευές, το ωράριο λειτουργίας στην μπλε και την κόκκινη γραμμή.



Χωρίς μετρό, τρένο και τραμ την Παρασκευή - Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό

Νέα ταλαιπωρία περιμένει την Παρασκευή το επιβατικό κοινό, καθώς απεργούν τα μέσα σταθερής τροχιάς και η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς Μετρό, τρένα και τραμ ολόκληρο το 24ωρο. 

Η χτεσινή απεργία προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας, με τους οδηγούς να κάνουν ώρες να φτάσουν στους προορισμούς τους. 



Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ την Πέμπτη

Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και το τραμ, αντιδρώντας στη νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ.



Χωρίς μετρό για τέσσερις ώρες την Παρασκευή η Αθήνα

Κινητοποιήσεων συνέχεια για τις σταθερές συγκοινωνίες στην Αθήνα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Χωρίς μετρό για τέσσερις ώρες θα μείνει αύριο η Αθήνα, λόγω στάσης εργασίας των ηλεκτροδηγών, το Σωματείο των οποίων πραγματοποιεί γενική συνέλευση.



Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό την Κυριακή του Πάσχα

Χωρίς μετρό και ηλεκτρικό θα μείνει την Κυριακή του Πάσχα η πρωτεύουσα, λόγω των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο φορολογικό και ασφαλιστικό.