Κυριακή 26 Μαΐου 2024 -

Χιου Τζάκμαν



Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Deadpool & Wolverine

Είναι η ταινία που όλοι περιμένουμε και το καλοκαίρι αναμένεται να μας στείλει στα θερινά σινεμά. Ο λόγος, φυσικά, για το «Deadpool & Wolverine» με τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο σύμπαν της Marvel, όπου όλα μπορούν να συμβούν.



Ο Χιου Τζάκμαν αποκαλύπτει τα μυστικά στη διατροφή του, προκειμένου το σώμα του να θυμίσει ξανά αυτό του Wolverine

Για τον ρόλο του ως Wolverine στο επερχόμενο blockbuster «Deadpool 3» εκπαιδεύεται ο Χιου Τζάκμαν. Ο 55χρονος ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε στους θαυμαστές του τις θυσίες που κάνει, έτσι ώστε να υποδυθεί ξανά τον υπερήρωα.



Ο Χιου Τζάκμαν αποθεώνει τη Δήλο

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται ο Χιου Τζάκμαν μαζί με τη σύζυγό του και δεν σταματά με φωτογραφίες του να διαφημίζει τις ομορφιές του τόπου μας στα social media. 

Σήμερα, ο σταρ του Χόλιγουντ βρέθηκε στο όμορφο νησί της Δήλου. Φυσικά, επισκέφθηκε τον αρχαιολογικό χώρο και ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία του από αρχαίο θέατρο του νησιού.



Η νέα «μάχη» του Χιου Τζάκμαν με τον καρκίνο του δέρματος

Για ακόμη μία φορά υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης καρκινώματος από το δέρμα ο διάσημος ηθοποιός Χιου Τζάκμαν. Με μια ακόμη ανάρτηση στο Instagram, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 



Χιου Τζάκμαν: Το έκτο χτύπημα του καρκίνου

Ακόμη ένα κεφάλαιο στη δοκιμασία που περνά με την υγεία του τα τελευταία χρόνια δημοσιοποίησε ο διάσημος ηθοποιός με ανάρτηση στα social media.

 



Δύσκολες ώρες για τον Χιου Τζάκμαν

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Χιου Τζάκμαν, καθώς η πεθερά του άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 81 ετών.