Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Χίος



Χίος: Νέο βίντεο με τρίτο συνεργό από την απόπειρα δολοφονίας

Ακόμη ένα βίντεο από την επίθεση στο Στέφανο Χίο, το οποίο κατέγραψε μια άλλη κάμερα ασφαλείας, έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Μακελειό».

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ότι στη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας του δημοσιογράφου, υπήρχε και τρίτος δράστης, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο «τσιλιαδόρου».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Ρουκετοπόλεμος στη Χίο: Τίτλοι τέλους από το σωματείο που διοργάνωνε το έθιμο

Ο ρουκετοπόλεμος στη Χίο ίσως αποτελέσει παρελθόν καθώς το σωματείο που διοργάνωνε το έθιμο αναστέλλει τη λειτουργία του.

Το σωματείο που κρατούσε ζωντανό το έθιμο του ρουκετοπόλεμου στη Χίο, ανακοίνωσε ότι σταματά τη δράση του.



Χίος: Νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του

Σε 26χρονο άνδρα που αγνοείτο από τις 28 Ιουλίου και μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει σημεία ζωής φέρεται να ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή στη Χίο.
Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε κρεμασμένη, σε προχωρημένη σήψη και όλες οι ενδείξεις δείχνουν τον 26χρονο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το καλοκαίρι.



Συνελήφθη διακινητής στη Χίο: Έκρυβε 10 πρόσφυγες

Στη σύλληψη ενός 42χρονου προέβησαν, βραδινές ώρες της Πέμπτης, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.



Τραγωδία στη Χίο: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε προσφυγόπουλο

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα κορίτσι δυο ετών, μέλος οικογένειας Ιρακινών αιτούντων άσυλο, συνέβη σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στο χωριό Θυμιανά στηΧίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που ανήκε σε ΜΚΟ που επιχειρεί στο ΚΥΤ. O οδηγός έχει συλληφθεί.



Έφτασαν 1.900 πρόσφυγες στα νησιά μέσα σε μια εβδομάδα

Συνολικά 1.908 πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα από τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, 13 προς 14 Οκτωβρίου, μέχρι τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή, 20 προς Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.