Τρίτη 21 Μαΐου 2024 -

Hellenic Train



Hellenic Train: Aναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων στον σιδηρόδρομο λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλε η Γ.Σ.Ε.Ε., στην οποία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.), την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, θα υπάρξουν αναστολές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού.



Τέμπη: Συγγενείς θύματος διεκδικούν αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ από την Hellenic Train

Συγγενείς θύματος του εγκλήματος των Τεμπών, κατέθεσαν στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας αγωγή με την οποία διεκδικούν από την Hellenic Train 1 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για τη σύζυγο, τους δυο γιους και την αδελφή του ελεγκτή της επιβατικής αμαξοστοιχίας, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στη μαζική σφαγή.



Εξεταστική-Τέμπη: Το δυστύχημα οφείλεται σε λάθος του σταθμάρχη υποστηρίζει η Hellenic Train

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Hellenic Train, Μαουρίτσιο Καποτόρτε, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας στην εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών: «Από τα διαθέσιμα δεδομένα προκύπτει ότι ο σταθμάρχης απέστειλε την επιβατική αμαξοστοιχία στην ίδια γραμμή με το εμπορευματικό τραίνο, στο ύψος της Λάρισας».



Hellenic Train: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού για το αεροδρόμιο

Η Hellenic Train, με ανάρτησή της, ανακοίνωσε καθυστερήσεις στον Προαστιακό για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, οι επιβάτες αποβιβάζονται στο Κορωπί και μετεπιβιβάζονται στο Μετρό με τελικό προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας.