Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

χειροβομβίδες



Κατερίνη: Ανήλικοι βρήκαν χειροβομβίδες και υλικό για δημιουργία βομβών σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Το ανέμελο παιχνίδι μιας ομάδας παιδιών έφερε στο φως ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, χθες το βράδυ μια παρέα ανήλικων παιδιών ανακάλυψε στρατιωτικό υλικό σε εγκαταλελειμμένη οικία στην Κατερίνη.



Εντοπίστηκαν σακούλες με χειροβομβίδες στο Μπλε Λιμανάκι στη Ραφήνα

Τόσο στη παραλία στο Μπλε Λιμανάκι, όσο και στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από αυτό βρέθηκαν σακούλες με χειροβομβίδες σε μπλε νάιλον σακούλες, σημαίνοντας συναγερμό στις Λιμενικές Αρχές. 

Μέσα στη θάλασσα, σε απόσταση 15 μέτρων από την ακτή, βρέθηκε επίσης μια μπλε νάιλον σακούλα με ίδιο πυρομαχικό υλικό. 



Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν χειροβομβίδες σε διαμέρισμα

Πανικός επικρατεί αυτή την ώρα στη Θεσσαλονική μετά την μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και του Στρατού καθώς βρέθηκαν χειροβομβίδες σε διαμέρισμα.

Ειδικότερα, πριν από μερικά λεπτά αποκλείστηκε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Στεφάνου Τάττη και Νικολάου Κουκουφλή.



Πατέρας πέταξε χειροβομβίδες σε δικαστήριο, σκορπώντας τον τρόμο

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν σήμερα μέσα σε δικαστήριο της πόλης Νικόπολ, όπου ήταν σε εξέλιξη μια δίκη για μια υπόθεση ανθρωποκτονιών, όταν ο πατέρας ενός από τα θύματα εκτόξευσε δύο χειροβομβίδες εναντίον των δραστών.



Βρέθηκαν τέσσερις χειροβομβίδες σε οικόπεδο της Πάτρας

Μπροστά σε ένα αναπάντεχο θέαμα βρέθηκε μια 61χρονη όταν πήγε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της στην περιοχή Πετρωτό της Πάτρας.

Η 61χρονη βρήκε τις χειροβομβίδες, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα άνδρες της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της Ασφαλείας Πατρών πήγαν στο Πετρωτό και περισυνέλεξαν τις χειροβομβίδες.



Βαρύ οπλισμό και εκρηκτικά έπιασε η Αστυνομία στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Όπλα, χειροβομβίδες, εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην περιοχή του Μαυροματίου Θεσπρωτίας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.