Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

χειροκρότημα



Χειροκροτήματα στο Ευρωκοινοβούλιο για τη συμφωνίας Ελλάδας-ΠΓΔΜ

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκε η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ για το όνομα της γείτονος, που ανάγνωσε ο αντιπρόεδρός του, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι μόνο σημαντική για τις δύο χώρες, αλλά και για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Δείτε πως ο κόσμος χειροκροτούσε τον Μίκη Θεοδωρακη

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη ο κόσμος σήκωνε ψηλά τις σημαίες και ζητωκραύγαζε.

Δείτε το βίντεο 



Η Nicole Kidman αποκαλύπτει γιατί χειροκροτούσε περίεργα στα Οσκαρ (Βίντεο)

Τα φετινά Όσκαρ είχαν απ΄όλα! Δεν ήταν μόνο η επική γκάφα με το βραβείο της καλύτερης ταινίας αλλά και η Nicole Kidman κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης.

Ο λόγος;

Ούτε η σικάτη της εμφάνιση, ούτε τα τρυφερά φιλιά με τον σύζυγό της στο κόκκινο χαλί...



Ο Πρίντεζης ευχαριστεί τους Παναθηναϊκούς!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον Γιώργο Πρίντεζη σε ένδειξη συμπαράστασης στο δράμα που βιώνει με την απώλεια του πατέρα του, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τον συλλυπήθηκε δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο ίδιος ο διεθνής φόργουορντ θεώρησε χρέος του να πει «ευχαριστώ».



Με τραγούδια του περιμένει ο κόσμος τον Παντελίδη στο κοιμητήριο

​Από νωρίς πλήθος κόσμου κύκλωσε και το κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης, εκεί όπου θα ταφεί ο αδικοχαμένος τραγουδιστής που αγαπήσαμε όλοι Παντελής Παντελίδης.

Μάλιστα, όσο στη Νέα Ιωνία γινόταν η εξόδιος ακολουθία, χιλιάδες κόσμου περίμεναν τη σορό, χειροκροτώντας τους μουσικούς του τραγουδιστή που έπαιζαν τις επιτυχίες του!



Παρατεταμένο χειροκρότημα από 8.000 θεατές στην Επίδαυρο

Παρατεταμένο το χειροκρότημα και στις δύο παραστάσεις της παραγωγής «Η Ιφιγένεια στη χώρα των Ταύρων», του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που παρουσιάστηκε σε μετάφραση –σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου την Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Αυγούστου, στις 21.00.