Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

«Hayate»



Youtuber «Hayate»: Στην φυλακή ο 35χρονος μετά την πολύωρη απολογία του

Ο 35χρονος YouTuber «Hayate» οδηγήθηκε στην φυλακή μετά την απολογία του, που κράτησε περίπου 2,5 ώρες ενώπιον της 17ης ανακρίτριας.

Κατηγορείται για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.



Υπόθεση «Hayate»: Οι Αρχές ταυτοποίησαν 21 άτομα που πλήρωναν για να δουν τις καταγγελλόμενες κακοποιήσεις ΑμεΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 35χρονου Youtuber «Hayate» που συνελήφθη καθώς αποκαλύφτηκε ότι κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media, καθώς οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση 21 ατόμων που φέρεται να πλήρωναν για να δουν τις καταγγελλόμενες κακοποιήσεις.



Ποινική δίωξη για κακούργημα στον YouTuber «Hayate» – «Δεν είναι άτομα με νοητική υστέρηση» λέει ο 35χρονος

Ο 35χρονος YouTuber «Hayate» ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του καθώς κατηγορείται ότι κακοποιούσε άτομα με νοητική υστέρηση και να προέβαλλε έναντι συνδρομής τα βίντεο σε λογαριασμούς του στο Διαδίκτυο.

Εις βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:



Σύλληψη «Hayate»: Οι χιλιάδες followers και ο τρόπος που έβγαζε χρήματα από την κακοποίηση των ΑμεΑ

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν τον 35χρονο YouTuber, επ’ ονόματι «Hayate» ή «Αρχηγό» ο οποίος φέρεται πως κακοποιούσε άτομα με αναπηρία και παράλληλα έκανε live μετάδοση στο YouTube και στο TikTok, με σκοπό το κέρδος.