Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

χασίς



Θεσσαλονικείς παρήγγειλαν χασίς από τις ΗΠΑ

Παρήγγειλαν χασίς από τις ΗΠΑ και συνελήφθησαν κατά την παραλαβή των «ναρκοδεμάτων» από αστυνομικούς που προσποιήθηκαν τους ταχυμεταφορείς. Κατά την διαδικασία της παράδοσης οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα, 29 και 25 ετών, σε Χορτιάτη και Καλαμαριά, αντίστοιχα.



Η Γερμανία ετοιμάζετα να ψηφίσει σήμερα τη χρήση κάνναβης και να γίνει η τρίτη χώρα στην ΕΕ που τη νομιμοποιεί

Η γερμανική ομοσπονδιακή βουλή Bundestag ετοιμάζεται να υπερψηφίσει σήμερα νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση της κάνναβης και να γίνει η τρίτη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που το κάνει.



Χασίς: Συνελήφθη σωματοφύλακας πασίγνωστων Ελλήνων τραγουδιστών για τον μισό τόνο χασίς!

Ο σωματοφύλακας δυο διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών, πολύ αγαπητών στη νεολαία, έπεσε στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής, καθώς συμμετείχε σε οικογενειακή σπείρα που… θα έριχνε στην ελληνική αγορά πάνω από μισό τόνο χασίς, το οποίο είχε φέρει από την Αλβανία.



Ο «Ακύλας» βρήκε επτά κιλά χασίς και η ΕΛΑΣ αρχαία στην Χαλκιδική

Φύλλο και φτερό έκανε το ποιμνιοστάσιο ενός 37χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Σταυρού Χαλκιδικής ο «Ακύλας», το εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών λυκόσκυλο της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου και ξετρύπωσε το χασίς που έκρυβε ένας 54χρονος φίλος του, ο οποίος αποδείχθηκε πως είχε στην κατοχή του και αρχαία αντικείμενα!



Χανιά: Σύλληψη 50χρονου που φέρεται ότι καλλιεργούσε 1.030 δενδρύλλια κάνναβης

Στη σύλληψη 50χρονου αλλοδαπού που κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης προχώρησε σήμερα η αστυνομία στα Χανιά.

H σύλληψή του άνδρα στα Χανιά έγινε στη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛΑΣ κατά την οποία εντοπίστηκε φυτεία 1.030 δενδρυλλίων κάνναβης.



Βρέθηκαν και ξεριζώθηκαν 690 δενδρύλλια στο Πόρτο Ράφτη

Το δάσος από χασίς στο Πόρτο Ράφτη ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων, εξερεύνησης περιοχών πρόσφορων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και την σύλληψη καλλιεργητών.