Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

χαμος



Survivor: Χαμός στον αγώνα ασυλίας. Ένταση με Αγόρου, Κατερίνα, Εύη

Αγώνα ασυλίας περιλαμβάνει το σημερινό “μενού” του Survivor. Ένα παιχνίδι, όμως, που όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, δεν θα πάει καθόλου καλά. Και αυτό διότι Διάσημοι και Μαχητές γίνονται μπάχαλο στον αγωνιστικό χώρο.



Χαμός στο καφενείο της Βουλής - Η Μεγαλοοικονόμου εκσφενδόνισε καρέκλες

Πρωτοφανές επεισόδιο  στο καφενείο της βουλής μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και ενός ατόμου που εμφανίστηκε ως πρώην συνεργάτης της.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου εκσφενδόνισε καρέκλες εναντίον του και την τσάντα της.



Συγκινητικός ο Αλέξανδρος Ρήγας για το χαμό της Βέτας Μπετίνη

Ο Αλέξανδρος Ρήγας αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο, την  Βέτα Μπετίνη όπου  είχαν συνεργαστεί στην σειρά «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη», και  η ηθοποιός υποδυόταν την Τουρκάλα Οσμάν. Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το χαμό της ηθοποιού.


Το tweet του Ομπάμα για τον ρατσισμό γκρέμισε το διαδίκτυο!

Το tweet του Ομπάμα για τον ρατσισμό γκρέμισε το διαδίκτυο! Τα περισσότερα like που έχει συγκεντρώσει ποτέ ανάρτηση στο twitter συγκέντρωσε tweet του Μπαράκ Ομπάμα για τις βιαιότητες στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνιας.



Θλίψη για τον χαμό του 5χρονου…

Νέα ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Εύβοια – Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Αργυρό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου



Επίθεση Τατσόπουλου σε Πολάκη για τον 11χρονο Μάριο

Με μια φωτογραφία που απεικονίζει τον αναπληρωτή υπουργό υγείας να ρίχνει μπαλωθιές στον αέρα, ο Πέτρος Τατσόπουλος ξεσπαθώνει σε βάρος του Παύλου Πολάκη με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από το Μενίδι.