Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Χαμόγελο του Παιδιού



Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 16χρονη από δομή παιδικής προστασίας – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Εξαφανίστηκε μια 16χρονη από χώρο παιδικής προστασίας στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 16 Απριλίου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Χριστίνας Ρ. και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.



Εξαφανίστηκε η 15χρονη Αναστασία από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση μιας 15χρονης από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Τα ίχνη της Αναστασία Π. έχουν χαθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης (21/02) με το «Χαμόγελο του παιδιού» έπειτα από εισαγγελική εντολή, να προχωρά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, αφού η ζωή της ίσως να βρίσκεται σε κίνδυνο.



Εξαφανίστηκε 57χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη

Όπως ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση, ο 57χρονος Αντώνης Νταγιάκας αγνοείται από τις 26 Δεκεμβρίου από την περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης.



Missing Alert για 16χρονη από το Παγκράτι – Πιθανό να βρίσκεται με συνομήλική της που εξαφανίστηκε την ίδια μέρα

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές από το πρωί της Τρίτης (19/12) για την εξαφάνιση 16χρονης τα ίχνη της οποία χάθηκαν από το Παγκράτι. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert και προχώρησε σήμερα, 21/12 στη δημοσιοποίηση των στοιχειών της Σάρας Μ., κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.



Εξαφανίστηκε 26χρονος από την Καρδίτσα – Ενεργοποίηθηκε το Missing Alert

Το Χαμόγελο του Παιδιού, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert για την εξαφάνιση ενός 26χρονου στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση εξαφάνισης, ο Παναγιώτης Βλάσσης, όπως είναι το όνομα του 26χρονου, τα ίχνη του χάθηκαν την Τρίτη στον Πρόδρομο Καρδίτσας.



Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα

Ένα κοριτσάκι 14 χρονών έχει εξαφανιστεί από τον Άγιο Παντελεήμονα. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert για τον εντοπισμό της ανήλικης.
Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού στις 28/07/2020 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκε από τον Άγιο Παντελεήμονα, η Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά , 14 ετών.