Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΧΑ



«Μαύρα χρήματα» στα ταμεία της νεοναζιστικής οργάνωσης - Καταγγελίες από πρώην βουλευτή της ΧΑ

Μια σειρά σοβαρότατων καταγγελιών κατά της Χρυσής Αυγής, κάνει ο πρώην ευρωβουλευτής της, Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος μιλά για «μαύρα χρήματα» στα ταμεία της νεοναζιστικής οργάνωσης.

 



Επεισόδια Συλλαλητηρίου: Ο φρούραρχος της Βουλής "δίνει στεγνά" τον Λαγό της ΧΑ

Στο φως της δημοσιότητας τα όσα αναφέρει ο φρούραρχος της Βουλής, στην σχετική έκθεσή του για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή (20.01.2019) κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.



Αντιμέτωπος με το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ο Μπαρμπαρούσης

Το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας απέδωσε ο Εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης, στον μέχρι πρότινος βουλευτή της Χρυσής Αυγής για όσα ισχυρίστηκε από του βήματος της Βουλής.



Ο Πύρρος Δήμας για την ΧΑ: Οι εγκληματίες ανήκουν στη φυλακή και όχι στα έδρανα της Βουλής

Με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook, ο Πύρρος Δήμας σχολίασε την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια. Όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ είχε ένα παρόμοιο επεισόδιο το 2014 με έναν άλλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, τον Νίκο Μίχο.

 

Αναλυτικά το σχόλιο του Πύρρου Δήμα:



ΚΕΔΕ: Ζητά να σταματήσει η δίωξη του δημάρχου Πατρέων μετά από μήνυση πρώην βουλευτή της ΧΑ

Με ομόφωνη απόφασή του, το ΔΣ της ΚΕΔΕ ζητά να σταματήσει η δίωξη σε βάρος του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη στις 13 του μηνός, κατόπιν μήνυσης που του ασκήθηκε από τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Η ΚΕΔΕ καλεί την κυβέρνηση και τις αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες να αναλάβουν προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογη πρωτοβουλία.



Η απάντηση του Καμμένου στα πυρά που δέχθηκε για την παρουσία βουλευτών της ΧΑ στο Καστελόριζο

Απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, για τις επικρίσεις που δέχθηκε για την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο.