Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

γυαλινο μουσικο θεατρο



«Magic & Illusion»: Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ένα σόου γεμάτο «μαγεία και ψευδαισθήσεις»

Ο Jorgos ή Γιώργος Παμπουκίδης είναι ο Μάγος που ξεχώρισε στο show «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Άφησε άναυδους τους κριτές, το πολυπληθές ακροατήριο, μικρούς και μεγάλους τηλεθεατές, που τον επιβράβευσαν με την ψήφο τους και τον οδήγησαν στον τελικό του διαγωνισμού.



20 Χρόνια Γυάλινο: 80 καλλιτέχνες ξαναπαίζουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!

Το Γυάλινο «κλείνει» τα 20 και το γιορτάζει, με μια μεγάλη 3ήμερη γιορτή που σηματοδοτεί πανηγυρικά τη νέα εποχή «ενηλικίωσης» που ξεκινά.

Το Γυάλινο, μια από τις αρτιότερες μουσικές σκηνές της πόλης, δίνει σταθερά εδώ και 20 χρόνια ένα ηχηρό παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας σαν ένας κορυφαίος πολυχώρος πολιτισμού που αγκαλιάζει κάθε μορφή τέχνης.



Ο Ψαραντώνης τραγουδάει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο ξεχωριστός καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όπου θα πραγματώσει μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τον τίτλο «Ο Ερωτόκριτος».



«The Charms»: Το θρυλικό συγκρότημα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του, το θρυλικό συγκρότημα «The Charms», θα κάνει μια σειρά από εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στις 2, 10, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου.

Ιδιαίτερο γεγονός θα αποτελέσει η βράβευσή τους από τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου για την πολύτιμη καλλιτεχνική παρουσία  τους, την  Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου.