Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

γυαλιά ηλίου



Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν ήταν 7 ετών – Η φωτογραφία με μαγιό και γυαλιά ηλίου

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γύρισε τον χρόνο πίσω μέσα από το προφίλ του στο Instagram και μοιράστηκε με τους 1 εκατομμύριο διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, μία καλοκαιρινή φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.



Τo γεύμα του Ανδρουλάκη και τα γυαλιά ηλίου που έκαναν θραύση

Με καλή παρέα φίλων του από τη Θεσσαλονίκη, με συνοδεία τσίπουρου και μεζέδων, επέλεξε να γευμάτισει ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, στο περιθώριο της πρώτης συνεδρίασης της Κ.Ε. του Κινήματος αλλαγής, στο κέντρο της Αθήνας. Το "μενού" είχε και εσωκομματική συζήτηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη να δείχνει αισιόδοξος για την καλή πορεία του νέου φορέα.



Γυαλιά Ηλίου: ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θα εξασφαλίσουν την υγεία των ματιών σας

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προφύλαξης και της υγείας των ματιών σας. Πριν αρχίσετε να εντυπωσιάζεστε από τα νέα σχέδια, δώστε την απαιτούμενη προσοχή και στα χαρακτηριστικά που θα εξασφαλίσουν την υγεία των ματιών σας.

 Από τι σας προστατεύουν τα γυαλιά ηλίου;



Έρχονται τα γυαλιά ηλίου με κάμερα

Τη διάθεση γυαλιών ηλίου με ενσωματωμένη κάμερα ανακοίνωσε η υπηρεσία αποστολής άμεσων μηνυμάτων Snapchat. Η διάθεση της συσκευής, η οποία θα φέρει την ονομασία Spectacles (γυαλιά), θα ξεκινήσει αργότερα αυτό το έτος ενώ η τιμή της θα φτάνει τα 130 δολάρια (περίπου 115 ευρώ).