Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 -

γριβας



Διχάζει την Κύπρο ο ανδριάντας του Γρίβα στη Λεμεσό

Και ξαφνικά τα πνεύματα (μεσούσης της προεκλογικής περιόδου για τις προεκλογικές εκλογές) άναψαν στην Κύπρο.



Θα "μιλήσουν" τα κινητά: Ψάχνει τους δολοφόνους του Γρίβα η ΕΛ.ΑΣ. - Φοβάται νέο κύκλο ξεκαθαρίσματος

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη τόσο από την δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, όσο και από τον τρόπο που αυτή έγινε. Εξω από ένα δημοτικό σχολείο, με τον γιο του δολοφονηθέντος παρών αλλά και πολλά παιδιά λίγα μέτρα μακριά. 



Ο 50χρονος Βασίλης Γρίβας, νονός της νύχτας το θύμα της εν ψυχρώ εκτέλεσης στα Γλυκά Νερά

Ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλης Γρίβας, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός άνδρας από την άγρια εκτέλεση -για ξεκαθάρισμα λογαριασμών όπως λέει η ΕΛΑΣ- σήμερα το πρωί μπροστά στα μάτια των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών!



«Εφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Γρίβας

«Εφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 93 ετών, ο Ιωάννης Γρίβας, πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο οποίος είχε υπηρετήσει και ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός

Ο Ιωάννης Γρίβας γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1923 στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εντάχθηκε στο δικαστικό σώμα το 1954.



Αντίδραση του απερχόμενου προέδρου του ΕΚΚ, Αλέξη Γρίβα, στην απόφαση Μπαλτά

Την αντίδρασή του - με δελτίο Τύπου - εξέφρασε ο απερχόμενος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (ΕΚΚ), Αλέξης Γρίβας, στην απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού να προχωρήσει σε αντικατάσταση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΚΚ, καθώς και στα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της απόφασης του υπουργείου.