Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

γρίφος



Πετρούπολη: Οι γυναίκες που έλυσαν το γρίφο του εγκλήματος

«Σωστή μέθοδος και πολλή δουλειά χρειάζεται για να βρεις ένα δολοφόνο...



Η χτένα στο φέρετρο έλυσε τον γρίφο της δολοφονίας στη Θάσο το 2001!

Μία χτένα πάνω στο φέρετρο του 48χρονου υπάλληλου της πολεοδομίας Καβάλας, που τοποθετήθηκε από γείτονά του ήταν το «στοιχείο» που έριξε φως στην υπόθεση, η οποία στοίχειωνε επί 13 χρόνια την περιοχή: Την τριπλή δολοφονία στην Καλλιράχη Θάσου το καλοκαίρι του 2001.



Γρίφος ο θάνατος της γυναίκας μετά από πτώση στον Θερμαϊκό

Τον γρίφο του εντοπισμού μιας 56χρονης γυναίκας που έπεσε στον Θερμαϊκό και πέθανε προσπαθούν να λύσουν οι αρχές.

Η γυναίκα εντοπίστηκε στις 8.30 το πρωί της Κυριακής σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στην θαλάσσια περιοχή μπροστά στον Λευκό Πύργο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.



Eρωτήσεις κι απαντήσεις για το γρίφο με τα «μπλοκάκια»

Τρεις εφαρμοστικές εγκύκλιοι έχουν εκδοθεί για τις εισφορές που πρέπει να πληρώσουν τα "μπλοκάκια" μέσα σε μόλις δύο μήνες, αλλά το χάος παραμένει.
 


Γρίφος και για τους Ολλανδούς- Ανοιχτό το θέμα αντικατάστασης του Γερούν

Ανοιχτό είναι το θέμα της αντικατάστασης του Γερούν Ντάισελμπλούμ από την θέση του προέδρου του Eurogroup, σύμφωνα με την Ολλανδική εφημερίδα Trouw, μετά την ήττα που υπέστη το κόμμα του στις χτεσινές ολλανδικές εκλογές. 



Γρίφος παραμένει η δημοπράτηση της γραμμής 4 του Μετρό

Εάν όσα είχε εξαγγείλει τον περασμένο Φεβρουάριο ο υπουργός ΥποδομώνΧρήστος Σπίρτζης δεν είναι αβάσιμα, τότε θα πρέπει το πρώτο τμήμα της γραμμής 4 του μετρό (Ευαγγελισμός - Άλσος Βεΐκου) να δημοπρατηθεί μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.